KÜPELİ: PROJELERLE VE KATILIMCI YÖNETİM MODELİYLE ÇALIŞIYORUZ

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetimi, Eskişehir OSB ve KOBİ-OSB’de bulunan firmaların temsilcileri ile “İstişare ve Bilgilendirme Toplantıları” gerçekleştirdi.

KÜPELİ: PROJELERLE VE KATILIMCI YÖNETİM MODELİYLE ÇALIŞIYORUZ
31 Ocak 2018 Çarşamba 14:06

Toplantıların 4 gün süreyle ve yüzlerce firmayla gerçekleştirildiğini açıklayan ESOB Başkanı Nadir Küpeli, “Bölgelerimizde bulunan firmalarımızın ihtiyaçlarını, beklentileri ve taleplerini dinlemek için bir araya geldik. Bizlerden istenenler dile getirirken biz de kısa ve orta vadede gerçekleştirdiklerimizle planlarımızı kendileriyle paylaştık. Notlarımızı aldık, toplantılarda ortaya konanları titizlikle takip edeceğiz ”dedi.  

Toplantıların en önemli amaçlarından birinin de firmaların birbiriyle tanışıp, birlikte iş yapabilmelerine zemin hazırlamamak olduğunun üzerinde duran Küpeli, “Önceliğimiz her zaman sanayicimizin gelişimine katkı sağlamak. İçi boş tartışmalardan uzak kalarak proje üretmeye ve sanayicilerimize değer kazandırmaya devam edeceğiz. Birlikte iş yapabilme kültürüne her türlü katkı ve desteği vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

İstişare ve Bilgilendirme Toplantılarının bir süredir devam ettiğini ve sürekli hale getirileceğini ifade eden Küpeli, katılımcı bir yönetim modeli ile çalıştıklarının altını çizdi.

Gelecek için projeler tamam    
Eskişehir OSB ve KOBİ-OSB’deki sanayicilerin sorunlarının çözümü, gelecekte rahat edecekleri bir altyapının şimdiden inşa edilmesi için birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Küpeli, “Kısa vadede; Güneş Santrali, Solar Kurutma, Trafo, Yeni Yönetim Binası, Atık Su Arıtma Tesisi Ek Üniteleri, Kobi İtfaiye, Güvenlik Kamera Sistemi, Kar Ekipmanları,  Vizyon Toplantıları, Whatsapp İletişim Hatları gibi projeleri hayata geçirdik” dedi.

Eskişehir için yurtdışında iletişim ofisleri     
İstişare toplantılarında devam eden projeler hakkında da bilgi verildiğini söyleyen Nadir Küpeli, “İmişehir-OSB Bağlantı Yolu üzerinde çalışıyoruz. Yeni KOBİ-OSB konusunda ciddi mesafeler alındı. Gayrimenkul Yatırım Ortaklı Şirketini hayata geçireceğiz. Paşabahçe Yan Yolu çalışmaları başladı. Ekonomi Bakanlığı ile eş güdümlü olarak Eskişehir’in ihracatta en önemli iş ortağı olan Almanya, Rusya ve İran’da EOSB iletişim ofisleri kuracağız. Yine Ankara başta olmak üzere ülke içi iletişim ofisi çalışmalarımız var. Uluslararası e-ticaret için internet sitesinin isim hakkını aldık. Sanayicilerimiz üretimlerini bu sistem üzerinden satabilecek. Bu konuda çalışmalar sürüyor” diye konuştu.


Etiketler; #Nadir Küpeli
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.