Küpeli: Lobi faaliyetleri için güçlü bir STK yapısı oluşturulmalı

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve Yönetim Kurulu, ESİAD Yönetimini makamında ziyaret etti.

Küpeli: Lobi faaliyetleri için güçlü bir STK yapısı oluşturulmalı
16 Mayıs 2018 Çarşamba 12:31

ESİAD ziyaretinde kurumların dayanışmasının önemli olduğunu vurgulayan Başkan Küpeli, kurumların birbirine iyi enerji vermesi gerektiğini, fikirlerin bir araya getirilerek projeler oluşturulup Eskişehir’in kazanmasının önemini vurguladı. 2018 yılındaki seçimler sürecinin kurumların çalışma dinamiklerini yavaşlattığına değinen Başkan Küpeli, bir an önce çalışma temposunun tekrar yükselmesi, Eskişehir için lobi faaliyetlerinin, Eskişehir’in güçlü bir STK yapısının oluşturulması gerektiğinin altını çizdi. Görüşmede EOSB olarak yapabileceklerinin farkında olduklarını, aynı zamanda tüm STK’ların farklı yapı ve güçlerini birleştirerek daha çok Eskişehir’e nasıl hizmet verebiliriz düşüncesinin şehrimiz için önemini belirtti.

ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bandırma ise lobi faaliyetleri için işbirliğine her zaman hazır olduklarını, Eskişehir için yeni projelerde ESİAD’ın üzerine düşeni yapacağına değinerek Eskişehir’in ekonomik olarak daha fazla kalkınması için ESİAD’ın olması gereken yerde bulunacağını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.