KÜÇÜK YATIRIMCIYA BÜYÜK FIRSATLAR SUNACAĞIZ

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Sanayi Çarşısı esnafını ziyaret etti. Tekgöz, görüştüğü esnaflara projelerini anlattı, “Küçük yatırımcıya ve şehrimize büyük fırsatlar yaratacağız” dedi.

KÜÇÜK YATIRIMCIYA BÜYÜK FIRSATLAR SUNACAĞIZ
03 Aralık 2017 Pazar 10:09

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Küçük Sanayi’de faaliyet gösteren oda üyelerini ziyaret etmeyi sürdürüyor. Sanayinin büyük bölümünü gezen, esnafların çoğunluğuyla görüşen Tekgöz, her uğradığı noktada yine ETO üyelerinin yakın ilgisi ve desteğiyle karşılandı. Son derece samimi ortamlarda gerçekleşen sohbetlerde kendisini ve projelerini anlatan Erdoğan Tekgöz, sanayi esnafının sıkıntılarını ve odadan beklentilerini de dinledi. Görüşmelerde esnaflara, küçük yatırımcılara dönük olarak hazırladıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Tekgöz, “Bizim Enerjimiz Projesi” ile yakından ilgilenen işletme sahiplerine şu bilgiyi verdi:
 

Esnafın Gücünü Birleştireceğiz

“Bu çalışmada kendi elektriğimizi kendimiz üreteceğiz. Proje için arzu eden üyelerimizin güçlerini birleştirerek kuracakları şirketlerle, elektrik santralleri kurup, birlikte kazanmalarını sağlayacağız. Küçük yatırımcılarımızı büyük organizasyonlara katarak hem onlara, hem de Eskişehir ekonomisine eşsiz fırsatlar sunulmasına öncülük edeceğiz. Yine üyelerimizin mal ve hizmetlerinin dünyanın her yerine satışının ve e-ticaretin önünü açmak üzere ETO garantörlüğünde on-line ticaret platformu oluşturacağız. Şehirdeki tüm üyelerimiz ürettikleri her malı o siteye koyup satabilecekler. İşletmeler bunu şahsi olarak yapsalar tüketiciye güven vermeyebilir. Ama ETO garantörlüğünde böyle bir sistem muazzam işler. Ben biliyorum ki Sanayi Çarşısı’nda e-ticarette çok büyük iş hacmi yaratan girişimci kardeşlerim var. Neden daha fazla olmasın? Neden bu sayıyı arttırmayalım?”

Yaşam Yerleşkesi, Üyelerimiz için Çok Önemli

Erdoğan Tekgöz, ziyaret ettiği esnaflardan, Yaşam Yerleşkesi projesiyle ilgili de çok olumlu dönüşler aldı.  “Eskişehir’in geleceği bizim geleceğimiz” diyen Erdoğan Tekgöz, söz konusu projeyi bunca yıl ticaretle uğraşıp aidat ödeyen esnaf ve tüccarların, yaşlılıklarında veya hastalandıklarında rahat etmeleri için hazırladıklarını ifade etti. Tekgöz, “Yaşam Yerleşkesi’ nde yaşlıların yanı sıra engelliler ve alzheimer hastaları gibi dezavantajlı kesimler de her türlü sağlık ve sosyal imkânlardan yararlanacak. Böyle bir kompleks, büyük ihtiyaç ve bir an önce yaşama geçirilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.