Kriz Sarar’a kemer sıktırdı

Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Türkiye’de yaşanan ekonomik gelişmeler karşısında vatandaşları kemer sıkmaya davet etti. Sarar, krizin birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışarak atlatılabileceğine vurgu yaptı. Sarar ayrıca, yerli üretime de dikkat çekti.

Kriz Sarar’a kemer sıktırdı
19 Eylül 2018 Çarşamba 13:36

Türkiye’de yaşanan ekonomik gelişmelerden herkesin etkilendiğini belirten Sarar, “Kemerleri sıktık. Sıkmaya da devam edeceğiz. Kemerleri sıkmadan olmaz.  Herkes hesabını, kitabını bilecek. Sanayiciysen, israf yapmayacaksın. Yerli arabaya bineceğiz. Memlekete, devlete, millete ve beşeriyete faydalı olacağız. İhracat yapacağız.  Bizim gibi sanayicilerin ihracata yönelmesi lazım. İhracatı daha fazla yapmamız lazım. Birlikte bu krizi aşmanın çarelerine bakacağız” dedi.

Kağıdı kıvırıp atmayacağız

Yaşanan ekonomik krizin birlik ve beraberlik içerisinde atlatılabileceğine vurgu yapan Sarar, “Bugün Sarar’da 5 bin kişi çalışıyor.  Bunların yüzde 90’unu bayan. Bizim devletimize, milletimize faydalı işler yapmamız lazım. Kağıdı kıvırıp da atmayacağız.  Kağıdın yüzü yazılmışsa arka yüzünü de kullanacağız. Atmayacağız. Yazık, günah. Çöpten alıp onu değerlendireceğiz. Faizler biz yüzde 90, yüzde 100 faizleri gördük. Benim yaşım 75. Hala çalışıyorum. Bina yapıyorum, inşaat yapıyorum.  Devlet için, millet için çok çalışmamız lazım. Özverili olmamız lazım. Özverili olmazsak bu krizi atlatamayız. Bizim dolar borcumuz var, Euro borcumuz var, TL borcumuz var. O yüzden kemerleri sıkmamız lazım. Birlik ve beraberlik içerisinde bu kriz yenilir. Türkiye’de bu krizi kendimiz yarattık. Müsrifleştik” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.