KAPANAN İŞYERİ SAYISI, AÇILANDAN FAZLA

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Özkara, bir yıl içinde odaya kayıtlı 127 iş yeri açıldığını, 177 iş yerinin ise kapandığını açıkladı.

KAPANAN İŞYERİ SAYISI, AÇILANDAN FAZLA
30 Aralık 2017 Cumartesi 15:12

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, 2017 yılını değerlendirdi.  Özkara, 2017 yılını ülke, şehir ve meslektaşlarına karşı üstlendiğini sorumlulukları layıkıyla yerine getirmek için çok çalışmış olmanın huzuru ile kapattıklarını söyledi.

“Çok çalışmanın sorumluluğuyla hareket ettik”

2017’nin sosyal çalışmalarla yaşam kalitesini yükseltmeyi ilke edinen sosyal sorumluluk projeleriyle, bunun yanında üyelerle hep iletişim halinde oldukları bir yıl olarak geçirdiklerini aktaran Özkara, “65 yıllık köklü bir kurum olmanın gururunu, gerek kentimiz, gerek ülkemiz için daha çok çalışmak gerektiğinin sorumluğuyla çalışarak geride bıraktık” dedi.

“Her yeni yıl, yeni bir fırsat penceresi”

Özkara, 2018 ile birlikte umutların ve beklentilerin yenilendiği bir yıla girdiklerini belirterek, “Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası için her yeni yıl, yeni bir fırsat penceresi anlamını taşımaktadır. Biz bu yıl da Oda olarak ülkemize, kentimize meslektaşlarımızın daha da büyümesi için Odamızın tüm imkanlarını seferber ediyor olacağız” ifadelerini kullandı.

“Kanuni düzenlemeler, meslektaşlarımızı rahatlatacak”

Bundan sonraki çalışmalarda mesleği ilgilendiren kanunların artık yapılaşmasını beklediklerini ifade eden Özkara, “O kanunların yapılaşması ve gerçekleşmesi ile meslektaşlarımıza daha rahat cevap verebileceğini düşünmekteyim” diye konuştu.

Oda seçimleri 10 Ocak’ta

Özkara, Oda seçiminin 10 Ocak Çarşamba günü Esnaf Kefalet Düğün Salonu’nda gerçekleşeceğini duyurarak, “Bu genel kurulumuzun camiamızı hayırlara vesile olmasını diler, bugüne kadar desteklerini esirgemeyen meslektaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.