Kadın Girişimcilere Mobil Teknoloji Eğitimleri

Kadın Girişimcilere Mobil Teknoloji Eğitimleri TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun Eskişehir’de kadın girişimciliğini geliştirmek, girişimci kadınlara kuruluş ve işi sürdürme süreçlerinde ihtiyaçları olacak temel bilgileri vermek ve kadın girişimcilere yol göstermek amacıyla düzenlediği panel ve seminerlere mobil teknoloji alanındaki eğitimlerle devam ediyor.

Kadın Girişimcilere Mobil Teknoloji Eğitimleri
13 Haziran 2017 Salı 13:39



TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından,  TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nun 10’uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde üç hafta sürecek Mobil Teknoloji Eğitimleri düzenleniyor. Turkcell işbirliğiyle Eskişehir Ticaret Odası’nda düzenlenen eğitimlere, mobil teknoloji endüstrisinde çalışmak veya mobil teknolojileri kullanarak iş fikrini hayata geçirmek isteyen kadın girişimciler yoğun ilgi gösteriyor.

Geleceği Yazan Kadınlar Projesi kapsamında düzenlenen mobil yazılım eğitimleri ile kadınların mobil uygulama geliştirmelerine destek olmak, bu alanda istihdam kapasitesini ve girişimciliğini arttırmak hedefleniyor. 9 Temmuza kadar devam edecek olan eğitimlerde başarılı olacak kadın girişimciler, İstanbul’da düzenlenecek final ile Turkcell’in çeşitli fon ve imkanlarından yararlanma fırsatı bulacaklar.

Söz konusu eğitim programını değerlendiren Eskişehir İl KGK Başkanı Hüsniye Tali, Geleceği Yazan Kadınlar projesinin Türkiye’de 15 ilde başladığını, Eskişehir’in bu iller içinde önemli bir pozisyona sahip olduğunu ifade etti. Proje sonunda, Eskişehir’in ileri teknoloji vizyonu doğrultusunda önemli bir insan kaynağı potansiyeli oluşturulacağını ifade eden Tali, bu yönüyle projeyi çok önemsediklerini belirtti.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.