İLETİŞİM USTASINDAN ETO ÜYELERİNE SEMİNER

Türkiye’nin önde gelen üniversiteleri ve kurumlarında iletişim üzerine dersler ve seminerler veren Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, ETO üyelerine etkili iletişim kurabilmenin altın kurallarını anlattı.

İLETİŞİM USTASINDAN ETO ÜYELERİNE SEMİNER
23 Ekim 2017 Pazartesi 12:19

ETO Akademi düzenlediği kişisel gelişim seminerlere bir yenisini daha ekledi. Eskişehir Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen “Etkin İletişim 5N1K” semineri, 200’den fazla ETO üyesi ve çalışanının katılımı ile gerçekleşti.

Dr. Cengiz Tavukçuoğlu  tarafından verilen seminerde, Kavramsal Olarak İletişim, İletişimin İnsan İlişkilerindeki Yeri, İletişimin İş Yaşamındaki Yeri, İletişim Süreci 5N1K,İletişim ve Algı,Kurumsal İletişim Yönetimi ve Algı Yönetimi, İletişim Türleri ve Özellikleri, Temel İletişim Becerileri konu başlıklarında bilgiler verildi.

Yine seminerde, İlk İzlenim Etkisi, Kişisel İmaj Yönetimi, Kıyafet ve İletişim, Etkili İletişimin Önündeki Engeller, Açık İletişim-Savunucu İletişim, İletişim Çatışmaları ve Empati, Organizasyonlarda İletişim, İletişim ve Kültürel Bağlam hakkındaki konu başlıklarına kısaca değinildi. 2.5 saat süren seminer sonrasında Dr. Cengiz Tavukçuoğlu tarafından ETO üyeleri ve çalışanlarının soruları da cevaplandırıldı.

“Etkin İletişim 5N1K” semineri ile birlikte ETO Akademi’nin 2017 yılında düzenlediği kişisel ve mesleki gelişim seminerlere katılan kişi sayısı 2194 kişiye ulaştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.