İKİ BAŞKAN ADAYI SEÇİM ÇALIŞMASINDA KARŞILAŞTI

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ve Ayhan Sezer, seçim çalışmaları yaptıkları sırada bir asker eğlencesinde karşılaştı. İki aday da kısa süre konuşmalarınınn ardından birbirlerine başarılar diledi.

İKİ BAŞKAN ADAYI SEÇİM ÇALIŞMASINDA KARŞILAŞTI
31 Ekim 2017 Salı 13:08

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’e İnönü ve Çukurhisar ziyaretlerinde İrfan Topaloğlu, Hayati Çetin, Abdulkadir Aldırmaz, Sertunç Tekgöz, Sevda Avşar, Cengiz Altan, Mustafa Ertuğral, Ruhi Yaş ve Turgut Mut eşlik etti. Tekgöz ve beraberindekiler İnönü’de öncelikle, Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’u makamında ziyaret etti. Başkan Bozkurt konuklarını son derece samimi bir şekilde karşıladı ve kusursuz ağırladı. İçten sohbetiyle gönüllerde taht kuran Başkan Bozkurt, tarım ve hayvancılıkla ilgili ETO Başkan Adayı Tekgöz ile görüş alışverişinde bulundu. Değişim Seninle Başlar Ekibi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Erdoğan Tekgöz, tarım ve hayvancılığın gelişimine dönük projelerle bu sektördeki insanlara sahip çıkacaklarını ifade etti.

“Orası Bize Göre Aidat Toplama Yeri”

Seçim gezilerinde Oklubalı Mahallesi Muhtarı Latif Birinci ve İnönü İlçesi Süt Üreticileri Birliği İktisadi İşletme Başkanı Alaattin Karataş ile de bir araya gelen ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, ETO üyesi işletmeleri de tek tek dolaştı. İşyeri sahiplerine hayırlı ve bol kazanç dileğinde bulunan, projelerini anlatarak desteklerini isteyen Tekgöz, her zamanki gibi ETO’yla ilgili çok sayıda şikâyet aldı. Ticaret Odası’nın asli görevlerini yerine getirmediğini, küçük bir azınlığa hitap ettiğini söyleyen esnaf ve tüccarlar, kurumu sadece aidat alan bir yer olarak gördüklerini vurguladı.

Sizleri En İyi Anlayanlardanım

Kendisini başkan görmek istediklerini söyleyen ilçe esnafına, “İçinizdenim, sizden biriyim. Sizleri en iyi anlayanlardanım” mesajı veren Erdoğan Tekgöz, şöyle devam etti: “Aylardır süren gezilerimizde ETO üyelerinin beklentilerini, sıkıntılarını çok daha net görme şansımız oldu. O nedenle ne yapılacağını da, ne yapılmayacağını da iyi biliyorum… Desteğiniz ve güveninize layık olmak için çok işimiz var…” Erdoğan Tekgöz ve ekibinin kahvehane ziyaretleri de büyük ilgi gördü. Vatandaşlarla koyu bir sohbete giren Tekgöz,  başarı ve hayırlı olsun dileklerine teşekkürle karşılık verdi. Tekgöz ve ekibi ziyaretleri sırasında bir de asker uğurlama törenine katıldı. 71 Evler Mahallesi'nde oturan Mustafa Karakuş'un oğlu Gökhan Karakuş'un asker uğurlama davetine icabet eden Erdoğan Tekgöz, Karakuş ailesine hayırlı tezkereler dileğinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.