HEP BİRLİKTE KAZANMA ZAMANI

Eskişehir Sanayi Odası Başkan Adayı Celalettin Kesikbaş, Anemon Otel’de gerçekleşen gecede ekibini tanıttı. Geceye iş dünyası akın etti. “Artık ekip olma zamanı” diyen Kesikbaş, seçimin startını da verdi.

HEP BİRLİKTE KAZANMA ZAMANI
16 Eylül 2017 Cumartesi 12:22

Kesikbaş, gecede yaptığı konuşmasında, “Eskişehir’in DNA’sında sanayicilik olduğuna inanıyorum. Babalarımız, amcalarımız bisikletle, sefer tasıyla fabrikalara giderdi. O kuşağın çocuğuyum, çok gururluyum. Şimdi ekip olma zamanı. 15 Eylül bizim için ESO seçiminin başlangıcı. Önümüzde 45 gün var” ifadelerini kullandı.

ESKİŞEHİR KAZANACAK

Hazırladıkları projelerin detayları hakkında bilgi veren Kesikbaş, ekip olmanın da önemine değindi. Kesikbaş, “Ekip hayatımızın bir parçası. İnsan kaynakları olmadan, entelektüel sermayeniz olmadan, hiçbir şey yapamayız. Üç ay boyunca çok güzel projeler hazırladık. Bu projeleri kimlerle yapacağız. Bu çok değerli. Hep söylüyoruz bir olacağız, beraber olacağız, Eskişehir’e kazandıracağız” dedi.

BİR ZAMANLAR 6’INCI SIRADAYDIK

Sanayi ile ilgili problemleri de paylaşan Kesikbaş, şunları ifade etti: “Eğitim çok önemli. Ara eleman sorunu var. Biz küçükken Eskişehir ekonomik büyüklük açısından 6’ıncı sıradaydı. Bugün maalesef 26’ıncı sırada. İhracatta 20’inci sıradayız.  Eskişehir’e yakışmıyor. Sanayi Odasını dünya ligine çıkarmamız gerekiyor. Bunun için de odamızı profesyonel ve kurumsal hale getirmeliyiz. Kurumsal barışı sağlamalıyız. Eskişehir teşvik bölgesi olması gerekiyor” diye konuştu.

PROJE ADAMIYIM

Kendisini ve ekibini proje adamı olarak tanıtan Kesikbaş, “Bunlarla ilgili projelerimizin hepsini hazırladık. Proje adamıyım. Arkadaşlarımda proje adamı. Bizler normal insanlarız. Şuralarda da değiliz, buralarda değiliz… Eskişehir sanayisinin ve Sanayi Odasının normal insanlar tarafından yönetilme zamanı geldi. Yönetim şeklimiz cumhuriyet olacak” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.