HARUN KARACAN ETO SEÇİMLERİYLE İLGİLİ HAKKINDAKİ İDDİALARA CEVAP VERDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, ETO seçimleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

HARUN KARACAN ETO SEÇİMLERİYLE İLGİLİ HAKKINDAKİ İDDİALARA CEVAP VERDİ
07 Nisan 2018 Cumartesi 14:43

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, daha önce iki dönem başkanlığını yaptığı Ticaret Odası seçimlerine oy kullanmak için Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne geldi. Karacan, 17'nci, 11'inci ve 5'inci meslek gruplarında oyunu kullandı. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Karacan, seçimlerle ilgili adayları ortaya attığı iddialara cevap verdi.

YÜZÜNE BAKILAMAYACAK SÖZLER SARF EDİLMEMELİ

Eskişehir Ticaret Odası seçimlerini değerlendiren Karacan, “Bizler de Eskişehir’de tüccarız, sanayiciyiz. Seçimler gelir geçer. Mühim olan Türkiye’de sadece ilk defa seçim yapılmıyor. Bu son seçim de olmayacak. Mühim olan seçimlerin layığı ile tamamlanması. Seçim sürecinde her şey söylenir. Mühim olan seçim bittiği andan itibaren yine Eskişehir’de ticaret yürüyecek, sanayi yürüyecek ve bu insanlar yüz yüze bakacak. Mühim olan seçim sürecinde insanların birbirine yapmış oldukları varsa hatalar unutulması gerekir. Ticaret Odası’nın iki dönem başkanlığını yapmış biri olarak herkesin sevgi saygı içerisinde, bittikten sonraki süreçte de devam etmesi. Mühim olan şehir kazansın. ETO üyelerine sandıklara sahip çıktıkları için teşekkür ederim. Mühim olan burada insanların birbirlerini kırmaması, birbirini üzmemesi. Daha sonra yüz yüze bakacağımız için yüzüne bakamayacağı şeyler sarf etmemeli.”

UFAK TEFEK ŞEYLERLE ÖMÜRLERİNİ TÜKETMESİNLER

Seçimlerin başlamasının ardından yaşanan ‘Yetki Belgesi’krizi hakkında da açıklamalarda bulunan Karacan, kendi danışmanı ile ilgili ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Karacan şunları söyledi: “Eğer burada bir sorun varsa hukuk var. Seçim Kurulu’na itirazlar olur. İlçe, İl, Yüksek Seçim Kurulu var. Herkes bir şeyler söyler. Ben sabah gelecektim oy kullanmaya danışmanım da beni bekliyor. Şuan benim yanımda. Ayrıca danışmanımla uzun yıllar Ticaret Odası’nda beraber çalıştık. Böyle ufak şeylere tenezzül etmeye gerek yok. Ufak ve basit şeylerle ömürlerini tüketmesin, yollarına devam etsinler.  Mühim olan şehrimiz kazansın. “

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.