HALK SÜTTE 3 LİTRE SATIŞLARI BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi Halk Süt, 5 litrelik ambalajlardan sonra 3 litrelik ambalajlı süt satışlarına da başlamaya hazırlanıyor.

HALK SÜTTE 3 LİTRE SATIŞLARI BAŞLIYOR
09 Mayıs 2019 Perşembe 13:45

Büyükşehir Belediyesi Halk Süt, 5 litrelik ambalajlardan sonra 3 litrelik ambalajlı süt satışlarına da başlamaya hazırlanıyor. 3 litrelik sütler 11 Mayıs Cumartesi gününden itibaren büfelerdeki yerini alacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin bir taraftan Eskişehir’de kırsal kalkınmaya destek olurken, diğer taraftan da Eskişehir halkının sağlıklı ve güvenilir doğal süt ihtiyacını karşıladığı Halk Süt Projesi’nde 3 litrelik süt satışı başlıyor. 3 litrelik pastörize ve günlük sütler 11 Mayıs Cumartesi günü Halk Ekmek büfelerinde yerini alacak.   3 litrelik sütler satış noktası olmayan yerlerde haftanın 6 günü 20 farklı noktada hizmet eden mobil satış aracında da yer alacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.