GEZİ İÇİN DEĞİL TİCARET İÇİN FUAR

Ticaret odası başkan adayı Ayhan Sezer, Eskişehirli ticaret erbapları ve ticari işletmelerin değişen ticari koşullara ayak uydurabilmesi ve ileriye yönelik adımlar atabilmesi için çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

GEZİ İÇİN DEĞİL TİCARET İÇİN FUAR
23 Ekim 2017 Pazartesi 12:34

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren ve her fırsatta şehrin ticaret üyeleri ile buluşan Başkan Adayı Ayhan Sezer, sürekli yenilenen ticaret dünyasında üyelerin hak ettiği yeri alması gerektiğini söyledi.

Başkan Adayı Sezer, gelişen dünyada ticaret yapma şartlarının da sürekli yenilendiğine dikkat çekerek, bu yenilenmeye ayak uyduracak adımları mutlaka atacaklarını söyledi.

GEZİ İÇİN DEĞİL TİCARET İÇİN FUAR

Özellikle teknolojide devam eden baş döndüren gelişmelerin ticari yaşama da yansıdığını söyleyen Sezer, bu değişimleri takip edebilmenin en büyük fırsatlarından birisinin yurt içi ve dışında düzenlenen fuarlar olduğuna dikkat çekti.
Buna rağmen ETO üyeleri için düzenlenen fuar gezilerinin turistik gezi havasında geçtiğini iddia eden Sezer, "Oysa fuarlar hem yeni çağın gerekliliklerinin takip edildiği ve yeni pazarlar oluşturmanın adresleridir. Buna rağmen üyelilerimiz bu amaçla yönelik gezilerden yoksun kalıyor. Yapılan fuar gezilerinde turistik ziyaretler ticaretin önüne geçiyor. Biz bunu tersine çevireceğiz. Fuarları gerçek amacı için kullanarak üyelerimizin bahsettiğimiz değişimine adapte olmasını, yeni pazarlar ve yeni iş olanakları ile tanışmalarını sağlayacağız. Yeni dünya ticaretimde yerimizi "Hep birlikte alacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.