FUAR KONGRE MERKEZİ ÜYELERDEN TAM NOT ALDI

Eskişehir Ticaret Odası üyeleri, yüzde 78’i tamamlanan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO Hizmet Binası projesini incelediler

FUAR KONGRE MERKEZİ ÜYELERDEN TAM NOT ALDI
23 Şubat 2018 Cuma 14:32

Eskişehir Ticaret Odası’nın inşaat taahhüt, makine ve yedek parça imalatı, metalden mamul ürünler, otomotiv ve yedek parça satış ve servis hizmetleri, madencilik ve mahrukat, mesleki, bilimsel ve teknik faaliyetler meslek gruplarında faaliyet gösteren üyeleri Eskişehir Fuar Kongre Merkezi (EFKM) ve ETO’nun yeni hizmet binası projesini inceledi. Üyelerin EFKM ve hizmet binası inceleme ziyaretine ETO Başkanı Metin Güler de eşlik etti. Fuar Kongre Merkezi hakkında kısaca bilgi veren Güler, projenin yüzde 78’inin tamamlandığını, en yakın zamanda faaliyete geçirebilmek için yaklaşık 200 kişinin gece gündüz demeden çalıştığını söyledi.

EFKM ile Eskişehirli firmalara 50 milyon lira aktarıldı

EFKM ve ETO’nun hizmet binasının yapımında Eskişehirli firmaları tercih ederek, 50 milyon liradan fazla parayı şehir ekonomisine aktardıklarını kaydeden Güler, bu sayede Eskişehir’in parasının şehirde kaldığını kaydetti. Üyelerin Fuar Kongre Merkezi ile ETO’nun yeni hizmet binasını merak ettiğini ve çalışmaları yerinde görmek istediğini kaydeden Güler, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO Hizmet Binası’nı incelemek isteyen üyeler için planlı olarak ziyarete açık olacağını kaydetti.

Üyeler EFKM ve yeni hizmet binasını çok beğendi

Fuar bloklarını, kongre merkezini inceleyen üyeler, ETO Hizmet Binası’nın son durumunu görme fırsatı yakaladılar. ETO’nun yeni hizmet binasının ve Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin şehre yakışan bir proje olduğunu vurgulayan üyeler, projenin şehir ekonomisine çok önemli katkılar sağlayacağını ifade ettiler. Üyeler Eskişehir’e yılda 600 milyon lira katkı sağlayacak önemli bir projeye imza attığı için ETO Başkanı Metin Güler’e teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.