FIRINCILARDAN ORTAK TARİFE KARARI

Eskişehir Ticaret Odası’nda gerçekleşen toplantıda alınan karar gereği ekmeğin yeni fiyat tarifesinin 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren geçerli olması kararlaştırıldı.

FIRINCILARDAN ORTAK TARİFE KARARI
30 Kasım 2017 Perşembe 16:21

Eskişehir’de ekmek üretimi yapan firmaların temsilcileri Eskişehir Ticaret Odası’nda bir araya geldi. ETO Başkanı Metin Güler ve İç Anadolu Fırın İşverenleri Sendikası Başkanı Selami Ekşi’nin katılımı ile gerçekleşen toplantıda ekmeğin fiyat artışındaki gerekçeler görüşüldü.

Toplantıda artan maliyetlerin ekmek fiyatında yapılan artışı kaçınılmaz kıldığı ve ülke çapında ekmek fiyatında artış olduğu ifade edildi. Toplantıda Eskişehir’deki fırıncıların yaklaşık 2 yıldır fiyat artışı yapmamak için çaba gösterdiğinin altı çizilirken, fırıncıların o dönemden bu zamana kadar fiyat artışına direndikleri, ancak artan maliyetleri fiyatlara yansıtmak zorunda kaldıkları dile getirildi.

Yine toplantıda fırıncıların yüksek maliyetlere rağmen yeni yıla kadar eski fiyattan satış yapmaya devam edecekleri belirtilirken, ekmeğin yeni fiyat tarifesinin 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren geçerli olması kararlaştırıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.