ETO’DAN SANAYİ SİTESİ’NDEKİ 40 YILLIK ÜYELERE VEFA PLAKETİ

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, sanayi sitesinde faaliyet gösteren 40. ve 50. yılını dolduran üyelere şehir ekonomisi ve ETO’ya verdiği katkılardan dolayı “Vefa Plaketi” takdim etti.

ETO’DAN SANAYİ SİTESİ’NDEKİ 40 YILLIK ÜYELERE VEFA PLAKETİ
27 Aralık 2017 Çarşamba 11:47

Eskişehir Ticaret Odası’nda sanayi sitesinde faaliyet gösteren 40. ve 50. yılını dolduran üyelere, düzenlenen törenle Vefa Plaketi takdim edildi. Plaket töreni ETO Yunus Emre Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Törende konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, odanın 124 yıllık köklü tarihi ve geçmişi ile Eskişehir’in en güçlü ekonomi kuruluşu olduğunun altını çizdi. Eskişehir Ticaret Odası’nın bu günlere yıllardır emek veren üyelerinin katkısıyla geldiğini kaydeden Güler, “ETO bugün şehre yılda 600 milyon lira katkı sağlayacak olan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi yapıyorsa, yeni hizmet binası inşa ediyorsa, projelerle ve yeni birimler üyelerine hizmet ediyorsa, odamızın müzesi varsa bunda siz kıymetli ticaret erbaplarımızın büyük emeği var. Sizler odamıza ve Eskişehir ekonomisine 40 yılı aşkın bir zamandır hizmet verdiniz. İstihdama ve üretime katkı sağladınız. Mesleğinizi ve işletmenizi sizden sonra gelen kuşaklara aktararak şehrimizin ekonomisine değer kattınız. Sizlerden aldığımız emaneti daha ileri taşımak için gayret gösteriyoruz” dedi.

Yaşam Merkezi projesini hayata geçireceğiz

Eskişehir Ticaret Odası olarak sanayi sitesinde faaliyet gösteren ve 40 yılı aşkın hizmet veren üyelere vefa göstermek istediklerini kaydeden Güler, “İlk olarak sanayi sitesinde faaliyet gösteren büyüklerimiz için tören tertip ettik. Diğer sektörlerdeki büyüklerimizle de bir araya geleceğiz. Eskişehir’e ve Eskişehir Ticaret Odamıza emek veren tüm üyelerimize vefamızı göstereceğiz. Ayrıca üyelerimizin yaşlılığında da yanında olabilmek için önümüzdeki dönemde Yaşam Merkezi projesini de hayata geçireceğiz. ETO üyelerinin hayatının ileriki dönemlerinde de rahat edebileceği, hak ettiği şekilde ağırlanacağı bir yaşam merkezi olacak. Her birinize, şehrimize ve odamıza verdiğiniz katkı için içtenlikle teşekkür ediyorum” diye konuştu. Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren 40. ve 50. yılını dolduran üyelere plaketleri ETO Başkanı Metin Güler ve Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Ara tarafından takdim edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.