ETO ÜYELERİNE BEDEN DİLİ ANLATILDI

ETO Akademi tarafından düzenlenen ve yoğun ilgi gören seminerde, iş hayatı ve gündelik yaşamda etkili beden dili kullanımının faydaları paylaşıldı.

ETO ÜYELERİNE BEDEN DİLİ ANLATILDI
04 Aralık 2017 Pazartesi 14:24

Eskişehir Ticaret Odası düzenlediği kişisel gelişim seminerlerine bir yenisini daha ekledi. ETO Akademi tarafından Beden Dili semineri düzenlendi. ETO Meclis Salonu’nda gerçekleşen ve Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Prof. Erol İpekli tarafından verilen seminere üyeler ve çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık iki saat süren seminerde beden dilinin önemi, hareketlerin ve ifadelerin verdiği mesaj, etkili beden dili kullanımı için neler yapılması gerektiği, oturma açıları ve aynalama, iletişimin iş hayatı ve gündelik yaşamdaki önemi, doğru iletişim kurabilmede beden dilinin altın kuralları hakkında bilgi verildi. Seminerde ayrıca Prof. Erol İpekli üyeler ve çalışanlar tarafından yöneltilen soruları yanıtladı. Beden Dili semineri ile birlikte ETO Akademi’nin 2017 yılında düzenlediği kişisel gelişim ve mesleki gelişim seminerlerine katılan kişi sayısı 5863’e ulaştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.