ETO üyeleri İzmir’de fuara katıldı

Eskişehir Ticaret Odası’nın gelinlik, damatlık ve abiye kıyafet imalatı ve satışı yapan üyeleri İzmir’deki IF Wedding Fashion’ı ziyaret etti.

ETO üyeleri İzmir’de fuara katıldı
09 Şubat 2017 Perşembe 18:19

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerinin sektörel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği fuar ziyaretlerine yenilerini ekliyor. ETO’nun gelinlik, damatlık ve abiye kıyafet imalatı ve satışı yapan üyeleri İzmir’e çıkarma yaptı. ETO üyeleri alanında Türkiye’nin en büyük buluşması olan, yurt dışından ve Türkiye’den yüzlerce firmanın stant açtığı IF Wedding Fashion’a (İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı)  katıldı. 7-10 Şubat tarihleri arasında düzenlenen fuarda, ETO üyeleri hem iş yaptıkları firmaların temsilcileri ile bire bir görüşme imkanı yakaladı hem de sektörlerindeki son gelişmeleri inceleme imkanı buldu.
                            
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.