ETO üyeleri İstanbul’da Mobilya Fuarına katıldı

Ağaç İşleme Makinesi ve INTERMOB ziyareti ile birlikte Eskişehir Ticaret Odası’nın 2017 yılında ücretsiz olarak düzenlediği yurt içi fuarlara katılan üye sayısı 800’e ulaştı.

ETO üyeleri İstanbul’da Mobilya Fuarına katıldı
18 Ekim 2017 Çarşamba 12:41

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerini sektörlerindeki en büyük fuarlarla buluşturmaya devam ediyor. ETO’nun mobilya imalatı ve satışında faaliyet gösteren üyeleri İstanbul’da Ağaç İşleme Makinesi 2017 ve INTERMOB 2017’ye (20.Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı)  katıldılar. Beylikdüzü Tüyap’ın ev sahipliğinde gerçekleşen her iki fuarda toplam 800’den fazla firma stant açtı. Ağaç İşleme Makinesi ve INTERMOB fuarlarında Ağaç İşleme Makineleri, Mobilya İmal Makine ve Tezgahları, Kesici Takımlar, El Aletleri, Ahşap Orman Ürünleri ve Malzemeleri, Mobilya Aksesuarları, Oturma Grubu ve Yatak Üretim Malzemeleri sergilendi.  ETO üyeleri her iki fuarda da mobilya sektörüne dair son gelişmeleri yerinde inceleme ve çalıştıkları firmaların temsilcileri ile bir araya gelme imkanı buldular. Ağaç İşleme Makinesi ve INTERMOB ile birlikte Eskişehir Ticaret Odası’nn 2017 yılında ücretsiz olarak düzenlediği yurt içi fuarlara katılan üye sayısı 800’e ulaştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.