ETO TÜRK EXİMBANK’IN BÜROSUNU AÇTI ESKİŞEHİR’E PARA YAĞDI

Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu sayesinde ihracatçılara 3 aydan daha kısa sürede 175 Milyon Lira kredi ve sigorta desteği sağlandı.

ETO TÜRK EXİMBANK’IN BÜROSUNU AÇTI ESKİŞEHİR’E PARA YAĞDI
13 Aralık 2017 Çarşamba 13:54

ETO Başkanı Metin Güler’in girişimleri neticesinde hizmete sunulan Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu ihracatçıya nefes aldırdı. 26 Eylül 2017 tarihinde ihracatçıların hizmetine sunulan Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu açılışından kısa bir süre geçmesine rağmen şehir ekonomisine önemli katkılar sağladı. Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu sayesinde 26 Eylül-8 Aralık tarihleri arasında Eskişehirli firmalara 175 Milyon Lira (45 Milyon 962 Bin Dolar) kredi ve sigorta desteği aktarıldı. Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu aracılığı ile Eskişehir’den 23 firmaya kredi ve alacak sigortası desteği aktarıldı.

Güler: “Üyemize destek olmaya devam edeceğiz”

Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu’nun Eskişehirli ihracatçılar için önemli bir hizmet olduğunu aktaran ETO Başkanı Metin Güler, verilen destekler sayesinde ihracatçı firmalara kayda değer bir kaynak sağlandığını söyledi. Büronun açılışından kısa bir süre geçmesine rağmen Türk Eximbank’ın Eskişehirli ihracatçılara 175 Milyon Lira kredi ve sigorta desteği sağladığını kaydeden Güler, verilen desteğin Eskişehir’de ihracata, üretime ve istihdama dönüştüğünü dile getirdi. Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu’nun Kültür ve Turizm Eski Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ve Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım’ın çabaları ile hayata geçirildiğini hatırlatan ve destekleri için teşekkür eden Güler, “ Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu ile hem tüccar ve sanayicimize verdiğimiz sözü tuttuk hem de kısa bir zamanda şehir ekonomisine ciddi bir kaynak aktarılmasına vesile olduk. Üreten, ihracat yapan tüccar ve sanayicilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Şehrimize ve ülkemize kazandıran üyelerimize yeni ufuklar açmayı sürdüreceğiz ” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.