ETO SAYESİNDE İŞ YERİNİ AÇAN GİRİŞİMCİ SAYISI 345 OLDU

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sertifika töreninde konuşan Metin Güler, ETO işbirliğinde düzenlenen eğitimler sayesinde iş yerini açıp istihdama ve ekonomiye katkı sağlayan girişimci sayısının 345’e ulaştığını kaydetti.

ETO SAYESİNDE İŞ YERİNİ AÇAN GİRİŞİMCİ SAYISI 345 OLDU
20 Kasım 2018 Salı 15:15

Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan 60'ıncı, 61'inci ve 62'inci dönem kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi. ETO Meclis Salonu'nda düzenlenen törene ETO Başkanı Metin Güler, ETO Başkan Yardımcısı Süleyman Kutlu, ETO Disiplin Kurulu Başkanı A. İskender Bayar, Meclis Üyesi Kerem Can Apaydın ile sertifika almaya hak kazanan girişimciler katıldı. Törende konuşma yapan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, girişimcilerin hayallerini gerçekleştirirken atacakları her adımda çok dikkatli olmalarını, sermayelerini ve enerjilerini en doğru hedefe kararlılık ve cesaretle yönlendirmeleri gerektiğini söyledi. ETO’nun işbirliğinde düzenlenen eğitimler ile bugüne kadar 345 girişimcinin hayalini gerçekleştirerek kendi iş yerini kurma başarısı gösterdiğini belirten Güler, bu sayede ekonomiye ve istihdama katkı sağlandığını dile getirdi. Güler, sertifikalarını almayı hak eden kursiyerleri tebrik ederek, Eskişehir Ticaret Odası'nın her zaman yanlarında olduğunu sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından eğitimlerini tamamlayan girişimcilere sertifikaları takdim edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.