ETO Meclis Üyesi Ünalan: Yönetimin sanayici ağırlıklı olmasından 'Çarşı' memnun değil

ETo Meclis Üyesi Hüsnü Ünalan, yeni oluşturulan yönetimin sanayici ağırlık olmasını eleştirdi.

ETO Meclis Üyesi Ünalan: Yönetimin sanayici ağırlıklı olmasından 'Çarşı' memnun değil
25 Nisan 2018 Çarşamba 11:02

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’in ekibinden meclise giren Hüsnü Ünalan, dünkü ETO Meclisi’nde, yeni yönetimde yer alan isimlerin ağırlıklı olarak sanayicilerden oluşmasının çarşı grubu tarafından eleştirildiğine dikkat çekti. Ünalan’ın bu sözleri, meclisin yeni yönetimden memnun olmadığının ilk sinyallerini verdi.

Ünalan,  konuşmasında şunlara dikkat çekti;  “Bizim mecliste yapacağımız işlerin başında yönetim kurulu projelerine destek vermek geliyor. Yönetim kurulu projelerinin önünü açmak… Biz bunları yaparak hem Eskişehir’e, hem de Oda’mıza hizmet edeceğiz. Biz bütün kurullarımızı oluşturduk. Seçimlerimizi yaptık. Yönetim kurulu, meclis, divan, disiplin kurulumuz ve TOBB delegelerimizi seçtik. Bizim çarşıdaki bazı seçmenlerimizden serzenişler ve eleştiriler var. Yönetim kurulunun daha çok sanayicilerden oluştuğunu söylüyorlar. Biz çarşı grubuyuz. Yönetimde, çarşıdan bir arkadaşımız var. Aytekin (Aytekin Sakaklı) arkadaşımız… Çarşının bütün yükü onun üzerinde olacak. Ona başarılar diliyorum. Bu eleştiriler bize gelirken, arkadaşlarımıza şunları söyledik; Yönetim kurulu ve diğer kurullarının oluşması başkanın uhdesinde. Başkan daha rahat çalışacağı, daha iyi anlaşabileceği arkadaşlarımızı seçecek. Buna bizim herhangi bir müdahalemiz söz konusu değil. Olamaz da. Yönetim kurulu arkadaşlarımızın hepsi seçkin, işlerinde başarılı. Bu işi hak etmiş kişiler. Bundan hiç şüphemiz yok…”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.