ETO AKADEMİ VE ARÇELİK’TEN DEV İŞBİRLİĞİ

Arçelik, ETO Akademi’nin 2019-2020 sezonunda yürüteceği eğitimlere “Resmi Destekçi” oldu.

ETO AKADEMİ VE ARÇELİK’TEN DEV İŞBİRLİĞİ
10 Ekim 2019 Perşembe 15:31

Eskişehir Ticaret Odası temsil ettiği üyeleri ve Eskişehir için geliştirdiği işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. ETO tarihinin ilk sezonluk sponsorluk anlaşmasını gerçekleştirdi. Yılda 10.000’e yakın ETO üyesi ve çalışanına eğitim ve seminer hizmeti veren ETO Akademi, 2019-2020 sezonunda Arçelik’in desteğiyle yoluna devam edecek. Buna göre ETO Akademi’nin 2019-2020 dönemine ait kataloğunda Arçelik’in reklamı yer alacak.

Güler: “Bu başarı istikrarın sonucudur”
Eskişehir Ticaret Odası’nın gerçekleştirdiği en önemli işbirliklerinden birine imza attıklarını belirten ETO Başkanı Metin Güler, “ETO Akademi bugün Türkiye’nin en önemli eğitim organizasyonlarından birisi konumunda bulunuyor. Bu işbirliğiyle ETO Akademi’nin başarısı ulusal düzeyde de tescillenmiş oldu. Elbette ki bu işbirliğinin en önemli nedeni eğitime yaptığımız uzun vadeli yatırımın istikrarıdır. Ne mutlu ki akademimiz artık ülkemizin en değerli markalarından biriyle anılma şansına sahip olacak. Yeni sürecin üyelerimiz başta olmak üzere tüm Eskişehir’e hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 

Yenilikler ETO üyelerini bekliyor
Gerçekleştirilen resmi destekçi anlaşmasıyla başlayan yeni dönemde, ETO Akademi bünyesinde gerçekleşen yenilikler de ETO üyelerinin hizmetine sunulacak. Bu kapsamda Eskişehir Osmangazi Üniversitesi işbirliğiyle planlanan akademik temelli programların yanında,  Ahmet Şerif İzgören ve Serdar Kuzuluoğlu gibi önemli isimler de Eskişehirlilerle buluşacak. 2019-2020 sezonunda Arçelik’in Resmi Destekçisi olduğu ETO Akademi’nin programlarına www.etonet.org.tr/akademi adresinden ulaşmak mümkün olacak.
 


Etiketler; #eto #Arçelik
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.