ETO 500 KM ÖTEDE HANGİ KARARLARI ALDI?

Daha önceki yıllarda Eskişehir'de yapılmasına karşın seçimlere kısa süre kala ETO Yönetimi tarafından Antalya'da düzenlenen Meslek Komiteleri Toplantısında alınan kararların açıklanmasını isteyen ETO Başkan Adayı Sezer, "Bu kadar önemli bir toplantıda bakalım neler konuşulmuş, hangi kararlar alınmış, üyemizin yararına ne düşünmüşler, üyelerimiz bu toplantıdan ne kazandı? " diye sordu.

ETO 500 KM ÖTEDE HANGİ KARARLARI ALDI?
06 Kasım 2017 Pazartesi 15:48

Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, geçtiğimiz günlerde kamuoyunda büyük tepki gören sektörel toplantının Antalya'da gerçekleştiğini ve Eskişehirli ticaret üyeleri için kararların alındığı bir oturum yapıldığını söyledi.



BU TOPLANTI ŞEHİR EKONOMİSİNE NE KATACAK?



Ticaret Odası Başkan Adayı Sezer, Eskişehir yerine Antalya'da ve ultra lüks oteller ayarlanarak, üyelerin aidatı ile yapılan sektör toplantısının bu yüzden büyük bir öneme sahip olması gerektiğini ifade etti. "Bunca para harcanan toplantı, oldukça önemli kararlar alınacak kadar değerli olmalı" diyen Sezer, "Antalya'da lüks otellerde yapılan toplantıda alınan önemli kararları çok merak ediyoruz. Bu yüzden toplantı sonucunun kamuoyu ile paylaşılması bekliyoruz. Üyeleri  ve tüccarımızı, ayrıca şehir ekonomisini rahatlatacak bakalım hangi kararlar alınmış ? Böylesine önemli bir toplantıda sıradan kararlar alınamayacağına göre, herkesin merakı bir an önce giderilmeli!" şeklinde konuştu. 



ESKİŞEHİR TİCARİ HAYATI DETAYLARI BEKLİYOR!



Eskişehir'den 500 Km ötede ETO'NUN bütçesiyle yapılan toplantının içeriğine dair tüm kentin bilgi sahibi olması gerektiğini de anlatan Sezer, "Bakalım üyelerimizin ve sektörlerimizin önünü açan kararlar mı alınmış, yoksa yapılan toplantı bir turistik geziden mi ibaret kalmış? Ya da bunca para harcanan toplantı seçim çalışması mı olmuş? Bununla birlikte, katılımın neden az olduğunu, Antalya'daki toplantının masrafları ve ödeme yöntemleri de kamuoyuna sunulmalı. Şehirde kimsenin aklında tek bir şüphe bırakılmamalı" ifadelerini kullandı.


Etiketler; #ayhan sezer #eto
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.