ETB Yönetim Kurulu EOSB'yi ziyaret etti

Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zeydan ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti.

ETB Yönetim Kurulu EOSB'yi ziyaret etti
23 Mayıs 2018 Çarşamba 12:19

Ziyarette, Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zeydan, seçimlerdeki başarısından dolayı Başkan Küpeli’yi tebrik etti. 5 yıllık dönemden sonra seçimlerde 8 meslek grubunun tamamını kazanan ve başkanlığa devam eden Ömer Zeydan’ı tebrik eden Nadir Küpeli, Başkan Zeydan’ın güven tazelemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eskişehir Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, çalışma temposunun tekrar yükseltilmesi ve Eskişehir için lobi faaliyetlerinin gerekliliğinin altını bir kez daha çizdi. Başkan Küpeli’nin düşünceleri konusunda hem fikir olduklarını belirten Başkan Zeydan ise istişare halinde olacaklarını ve bu görüşe iştirak ettiklerini söyledi.

Başkan Küpeli, Ömer Zeydan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, Zeydan gösterdiği misafirperverlikte dolayı Başkan Nadir Küpeli’ye teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.