ESO’NUN PROJESİNE KİMLER DESTEK VERDİ?

ESO’nun “Eskişehir’den satın al Eskişehir kazansın” projesi’ne kentin çeşitli kesimlerinden destek geldi.

ESO’NUN PROJESİNE KİMLER DESTEK VERDİ?
05 Aralık 2019 Perşembe 10:20

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş’ın kısa bir süre önce duyurduğu ve Eskişehirli satın almacıların, Eskişehirli tedarikçilerle bir araya gelmesini hedefleyen proje destek her geçen gün artıyor. EOSB Başkanı Nadir Küpeli, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Kuyumcular Odası Başkanı Ercan Arıyürek, Sucular Odası Başkanı Gazi Kaya, Terzi Esnafı Odası Başkanı Süleyman Döner, Berberler Odası Başkanı Fethi Özkara,Türk Kızılay Şube Başkanı Egemen Temizsoy gibi pek çok isim projeye destek verdiklerini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdular.

Eskişehir’den satın Eskişehir kazansın ne vaat ediyor

ESO bu proje ile Eskişehirli üretici, tüccar ve hizmet sektörlerini doğrudan ilgilendiren platform ile tedarikçi ve satın almacıları buluşturmayı hedefliyor. Bu amaç doğrultusunda ESO Eskişehirlileri www.eskisehirdensatinal.com portalında bir araya getiriyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.