ESO Başkanı Kesikbaş; Başarıları bize ilham veriyor

Ekonomist Dergisi tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Anadolu’nun “En Etkili 50 İş İnsanı” araştırmasının sonuçları yayınlandı. 2020 yılı araştırmasına göre 3 Eskişehirli isim listede yer aldı

ESO Başkanı Kesikbaş; Başarıları bize ilham veriyor
28 Temmuz 2020 Salı 12:48

Listede Eti’den Firuzhan Kanatlı  9. sırada, Endel’den Savaş Özaydemir 36. sırada ve Sarar’dan Cemalettin Sarar’ın 40. sırada yer bulduğunu söyleyen Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Ülkemize dolayısıyla şehrimize yaptıkları katkılardan dolayı duayen sanayicilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Özellikle şehrimiz sanayisinin gelişmesinde büyük emekleri olan, istihdam sağlayan ve tecrübeleri ile bize ilham olan sanayicilerimizi bu başarılarından dolayı kutlarız” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.