ESO, bankaları sanayicilerle buluşturuyor

Eskişehir Sanayi Odası, 14 Kasım’da düzenleyeceği toplantı ile 3 büyük bankanın bölge başkanları ve şube müdürlerini sanayici ile buluşturacak.

ESO, bankaları sanayicilerle buluşturuyor
12 Kasım 2019 Salı 15:50

Eskişehir’in tekstil, ambalaj ve kâğıt sektörü üreticileri Eskişehir Sanayi Odası’nda (ESO) bir araya geldi. Toplantıda, Eskişehir’in altıncı büyük sektörü olan ambalaj ve kâğıt sektörünün daha da geliştirilmesi için yapılabilecekler, tekstil alanında ise markalaşma değerlendirildi. Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, toplantıda yaptığı konuşmasında  Türk ambalaj sektörünün 4,6 milyar dolar, tekstil sektörünün ise 5 milyar dolara yakın ihracat yaptığını söyledi.  

Eskişehir ihracatına büyük destek

Kesikbaş ayrıca, yakın bir zamanda Oda binasında açılışını gerçekleştirecekleri Türkiye İhracat Kredi Bankası (Türk Eximbank)’ın Eskişehir ihracatına 750-800 milyon dolar katkı sunacağını açıkladı. 

Yeni banka kredileri ESO’da açıklanacak

Kesikbaş,14 Kasım Perşembe günü Oda’da düzenlenecek toplantı ile Vakıflar, Halk ve Ziraat Bankaları bölge başkanları ve şube müdürlerinin yeni kredi ve kredi tipleri hakkında ESO üyesi firmalara bilgi vereceğini de aktardı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.