ESKİŞEHİRLİ HAVACILIK FİRMALARI JAPONYA’DA KENDİLERİNİ TANITTI

Kıtalararası işbirliğinin geliştirilmesini hedeflenen proje ile ESO, Eskişehir’in havacılık sanayi firmalarını Japonya’da uluslararası firmalarla buluşturdu. Yapılan ikili iş görüşmelerinde ise yeni işbirlikleri değerlendirildi.

ESKİŞEHİRLİ HAVACILIK FİRMALARI JAPONYA’DA KENDİLERİNİ TANITTI
03 Ekim 2017 Salı 11:12

Eskişehir Sanayi Odası’nın (ESO) ortak olarak yer aldığı, Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve ülkemizden sadece ESO’nun yer aldığı ABROAD projesi kapsamında Aeromart Nagoya İkili İş Görüşmeleri Etkinliği gerçekleştirildi.  

Japonya’nın Nagoya kentinde gerçekleştirilen uluslararası buluşmada ESO ve üye havacılık firmalarının yer aldığını belirten ESO Başkanı Savaş M. Özaydemir, “Havacılık sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olarak gösterilen ve tamamen karşılıklı iş görüşmeleri şeklinde organize edilen Aeromart Fuarı’nda Odamız ve Eskişehir’deki havacılık kümemiz ESAC adına bir de stant açıldı” dedi. 

Etkinlik içerisinde Nagoya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açılış konferansına iştirak ettiklerini söyleyen Özaydemir, “Burada Oda temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştirildi. İki gün boyunca Odamız ve katılımcı firmalarımız Aeromart Fuar alanında 50’den fazla yüz yüze toplantı yaptılar. Etkinliğin son gününde ise Nagoya Havacılık Kümesi C-ASTEC tarafından organize edilen ‘Nagoya-Avrupa Havacılık Sektöründe İşbirliği’ toplantısına Odamız temsilcileri konuşmacı olarak katılım sağladı. Japonya’nın havacılık alanında faaliyet gösteren önemli oda, küme ve firma temsilcilerinin yer aldığı toplantıda Eskişehir havacılık sanayini anlatan bir sunum yaptık” dedi. 

Japonya’da gerçekleştirilen ve Eskişehirli havacılık firmalarının yer aldığı görüşmelerde sektördeki son gelişmelerin incelenmesi adına önemli bir mesafe aldıklarını dile getiren Savaş M. Özaydemir, Japonya’da iş yapma kültürünün yerinde ele alınması, birçok firma ile işbirliğine yönelik toplantılar gerçekleştirilmesi ve özellikle de Eskişehir havacılık kabiliyetlerinin tanıtılması açısından önemli kazanımlar sağlandığını işaret etti. 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.