Eskişehir’in mesleki eğitimi için büyük proje

Eskişehir Sanayi Odası (ESO), şehir sanayisinin gelişimini sağlamak için bir projeye daha start verdi. “CNC, Endüstriyel Otomasyon, Kaynak Teknolojileri ve Endüstriyel Tasarım” alanlarında sadece Eskişehir değil bölgesinin de gelişimi için ESO, modern ve işlevsel bir Mesleki Eğitim Merkezi kuracak.

Eskişehir’in mesleki eğitimi için büyük proje
14 Eylül 2018 Cuma 12:38

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA’ya bu konuda başvuran ve BEBKA’nın Güdümlü Proje Desteği için süreci resmen başlatan ESO, projeyi Eskişehir’deki önemli kurumların işbirliği ile hayata geçirecek. Ayrıca projeye hayırsever iş adamları da destek olacak.  

Söz konusu projenin hayata geçmesi adına ESO, Eskişehir Valiliği, İŞKUR, Milli Eğitim Müdürlüğü, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi ve BEBKA’nın da katılımıyla başlangıç toplantısı ESO’da gerçekleştirdi. 

Kurumların projeye olan desteklerinin açıkça ifade edildiği toplantıda,  potansiyel proje ortaklarının belirlenerek, kurumların projeye yapabilecekleri somut katkıların tespit edilmesine karar verildi. 

Proje kapsamında ESO Meclis Salonunda yapılan toplantıya Eskişehir Vali Yardımcısı Akın Ağca, ESO Meclis Başkanı Süha Özbay, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, ESO Başkan Yardımcısı Fatih Düş, İŞKUR Müdürü Hasan Yoldaş, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülkerim Çömçe, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Süleyman Kaytakoğlu, Meslek Liseleri Müdürleri, Arinkom, Ettom, Valillik Proje Ofisi yetkilileri ile , Arçelik ve Atap A.Ş. temsilcileri katıldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.