ESKİŞEHİR’İ HAK ETTİĞİ YERE BİRLİKTE GETİRECEĞİZ

ESO Başkan Adayı Kesikbaş, “Durmak yok, birlikteliğimizi daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz”

ESKİŞEHİR’İ HAK ETTİĞİ YERE BİRLİKTE GETİRECEĞİZ
25 Eylül 2017 Pazartesi 14:50

Sanayi Odası seçimlerinin ertelenmesi sonrasında açıklamalarda bulunan Sanayi Odası Başkan Adayı Celalettin Kesikbaş, çalışmalara devam edeceğini belirterek, “ Sadece seçim zamanlarında ziyaret eden yöneticilerden, insanlardan olmadığımızı ispat edeceğiz” dedi.

Kesikbaş’ın yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Değerli Sanayici Dostlarım. ESO Eskişehir Sanayi Odası seçimleri Nisan 2018 tarihine ertelendi. Son 3 aydır bizlere teveccüh gösterdiniz, destek verdiniz. Tüm kamuoyu yoklamalarında bizleri açık ara bir numara yaptınız. Çok teşekkür ederiz. Bizler koltuk sevdası ile değil, Eskişehir sevdalısı olarak bu yola çıktık. Şimdi bu altı ay boyunca sizlere; sadece seçim zamanlarında ziyaret eden yöneticilerden, insanlardan olmadığımızı ispat edeceğiz. Eskişehir Sanayisini hak ettiği yere elbirliği ile getireceğiz. Durmak yok, birlikteliğimizi daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz.  Birlikte biz kazanacağız."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.