ESKİŞEHİR SANAYİSİNİN ANLATILDIĞI VİDEO BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Eskişehir Sanayi Odası Başkan Adayı Celalettin Kesikbaş'ın sosyal medya hesabı olan 'Biz birlikte kazanacağız'da yayınlanan Eskişehir sanayisi tarihinin anlatıldığı video büyük ilgi gördü.

18 Eylül 2017 Pazartesi 12:21

Eskişehir Sanayi Odası Başkan adaylarından Celalettin Kesikbaş ve ekibi tarafından Eskişehir sanayisi tarihinin anlatıldığı bir video yayınlandı. Biz birlikte Kazanacağız hesabında paylaşılan video kısa zamanda büyük ilgi gördü.

Sayfafa video hakkında şu açıklamalara yer verildi: "Eskişehir'imizin gurur dolu tarihindeki gelişimini, ilerlemesini ve sembollerini görebileceğiniz filmimiz. Şimdi tekrar kazanmak için kaybettiklerimizi, yeni hayaller kuruyoruz gerçeğe dönüştürülecek. Ve gerçeğe dönüştürerek hayallerimizi, Birlikte BİZ Kazanacağız."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.