Eskişehir Sanayi Odası (ESO) sektör fuarları başlıyor

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) sektör fuarları başlıyor.

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) sektör fuarları başlıyor
10 Eylül 2018 Pazartesi 14:21

İlk fuar ESO Üyesi ve metal işleme sanayi alanında üretim yapan firmalarının yer aldığı 12. Meslek Grubu içerisinde gerçekleştirilecek. 12 Eylül Çarşamba günü saat 10.00’da başlayacak olan fuar ESO Hizmet Binasında yapılacak.

ESO Üyesi firmaların birbirini daha iyi tanıması ve birbiri ile ticaretlerinin daha geliştirilmesi amacıyla düzenlenecek olan fuarlar üç ay boyunca devem edecek. 

ESO tarafından ilk defa gerçekleştirilecek “Meslek Grupları Firma ve Ürün Tanıtım Fuarları” kapsamında ESO’nun 16 meslek komitesi üyesi sanayiciler farklı günlerde bir araya gelecek. Diğer yandan İstanbul, Ankara ve Eskişehir’e komşu şehirlerden firmalarda fuarlara davet edilerek Eskişehir’de üreten sanayicilerle buluşturulacak. 

ESO Hizmet Binasında gerçekleştirilecek fuara katılan her firmaya 6 metrekare alan tahsis edilecek ve fuarların açılışı ortak toplantıyla başlayacak ve fuar tüm gün sürecek.

ESO tarafından açıklanan fuar takvimine göre ise; 12 Eylül 2018 tarihinde ilk olarak 12. Meslek Komitesi fuarın başlangıcı gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.