ESKİŞEHİR SANAYİ ODASI 4 NİSAN’DA SEÇİME GİDİYOR

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli yaklaşan Eskişehir Sanayi Odası (ESO) seçimleri için değerlendirmelerde bulundu.

ESKİŞEHİR SANAYİ ODASI 4 NİSAN’DA SEÇİME GİDİYOR
22 Şubat 2018 Perşembe 12:45

Türkiye’ye örnek oluşturacak bir demokrasi kültürünün sergilendiği EOSB seçimlerinin ardından, bölgede çalışmalarına hız verdiklerini açıklayan Küpeli, “Eskişehir kamuoyunun baştan sona tüm süreçlerini takdirle izlediği, açık ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirilen EOSB seçimini tamamladık. Bu yaklaşımımızla, hem sanayicilerimizin, hem de rakibimizin teveccühü ile karşılaştık. Centilmenlik açısından, bu bizi çok mutlu etti. Şimdi OSB’nin sahip olduğu gücü, sanayicimizin ve sanayimizin geleceği için büyütmeye, çalışmalarımıza hız vermeye devam ediyoruz.” dedi.

Yaklaşan ESO seçimleri için de değerlendirmelerde bulunan Nadir Küpeli, “EOSB’de açıkladığımız projeler, Eskişehir sanayimizin ve sanayicimizin gelişmesi için çok önemli bir vizyonu içeriyor. Bugüne kadar yaptığımız hızlı ve sonuç alan icraatlarımızla dinamik bir yönetim anlayışı sergiledik. Bugünden sonra da, açıkladığımız altyapı, elektrik, doğalgaz, eğitim, insan kaynağı yaratma, vizyon geliştirme ve çağı yakalamış yenilikçi projelerimizle OSB’nin gücünü kentte ve sanayicimiz nezdinde daha fazla hissedilir hale getireceğiz. Eskişehir sanayisinin geleceği için işbirliğine ve koordinasyona büyük önem veriyoruz” diye konuştu.

Açıkladıkları nedenlerle ESO’da da eşgüdümlü projelerini hayata geçirmeyi hedeflediklerinin altını çizen Küpeli, “İki kurumun aynı bakış açısına sahip olması, Eskişehir sanayisi için büyük bir kazanç olacak. Bu anlayışa sahip ekibimiz, yüreğinde Eskişehir sevdası, ilk günkü heyecanla ESO seçimleri için de saha çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor” diyerek açıklamalarına devam etti.

"ESKİŞEHİR KAZANACAK, TÜRKİYE KAZANACAK"

ESO seçimlerinin 4 Nisan 2018 Çarşamba günü yapılacağını belirten EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, “Eskişehir sanayisi, artık beni tanıdı. İş yapma biçimim hakkında fikir sahibi oldu. 3 Ağustos’ta başkan adaylığımı açıkladığım ESO’nun seçimlerinin de, EOSB seçimleri gibi centilmence, açık ve şeffaf bir şekilde yürütülmesi için maksimum uğraş verme konusunda bütün ekip bir karar aldık. EOSB seçimlerinde olduğu gibi, kurumun itibarına, olması halinde karşımızdaki diğer adayın itibarına kendi itibarımız kadar önem vereceğiz. Buna gönülden inanıyoruz ki; Eskişehir kazanacak, Türkiye kazanacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.