ESKİŞEHİR'E YATIRIM YAPACAKLAR

Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin ev sahipliğinde Bulgar ve Türk İş Dünyası temaslarda bulunmak üzere Eskişehir’e geliyor.

ESKİŞEHİR'E YATIRIM YAPACAKLAR
18 Nisan 2019 Perşembe 13:24

Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği ile Bulgar Türk İş Adamları Derneği arasından imzalanacak olan protokol için Eskişehir’e gelecek olan Bulgar Türk İş Adamları, iş dünyası ile temaslarda bulunacak. Eskişehir İş dünyası ile işbirliğini geliştirmek adına gerçekleşecek ziyaretlerde Bulgar Türk İş Adamları Derneği, Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Sanayi Odası ziyareti ve meslek kümleri ile ikili görüşmeler gerçekleştirdikten sonra ERİAD ile İş Birliği Protokolü imzalayacak. İki dernek arasında imzalanacak protokol ile ticari ve ekonomik ilişkilerin etkin hale gelmesi ve ticari hacmin artması adına çalışmalar gerçekleşecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.