ERDOĞAN TEKGÖZ’ÜN İLK ZİYARETİ DOĞDUĞU TOPRAKLARA

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, merkezdeki ilçeler dışında ilk ziyaretini, doğum yeri olan Çifteler’e gerçekleştirdi. Hemşerileri tarafından sevgi ve ilgiyle karşılanan Tekgöz; hem Çifteler, hem de Mahmudiye’de yoğun bir gün geçirdi.

ERDOĞAN TEKGÖZ’ÜN İLK ZİYARETİ DOĞDUĞU TOPRAKLARA
30 Eylül 2017 Cumartesi 12:53

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, seçim çalışmaları çerçevesinde kendisini de çok heyecanlandıran bir ziyaret gerçekleştirdi. Merkezdeki ilçeler dışında ilk ziyaretini doğduğu topraklar olan Çifteler’e yapan Tekgöz, burada hem hemşerileri hem de yerel yöneticiler tarafından en iyi şekilde ağırlandı. Tekgöz,  Çifteler’deki işletme sahipleriyle buluşmasında onların sorunlarını, talep ve beklentilerini dinledi, çözümü noktasında üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ifade etti.  

“Başkanın Çalışmalarını Takdir Ediyorum”

Çifteler’deki programı çerçevesinde Belediye Başkanı Metin Özen’i de makamında ziyaret eden Erdoğan Tekgöz, ilçede yapımı tamamlanan veya devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette Sakaryabaşı Sualtı Dalış Merkezi, Sakaryabaşı’nda iyileştirme ve güzelleştirme projeleri, balıkçılık, yaşlı bakımevi merkezi ve altyapı iyileştirme projeleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Özen’in çalışmalarını ve projelerini takdir ettiğini söyleyen Tekgöz, “Başkanımızın ilçemize değerli hizmetlerinin yanı sıra, Çiftelerspor’a katkısı da çok büyük. Türk futboluna Alper Potuk ve Fevzi Yıldırım gibi futbolcular kazandıran başkanımıza teşekkür ediyor, ilçemiz için yapacağı her çalışmada yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz” dedi. Başkan Özen de, Erdoğan Tekgöz’ün adaylığından duydukları mutluluğu dile getirdi, başarı dileklerini iletti.

Mahmudiye İlçesi de Ziyaret Edildi

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ve beraberindekiler, Çifteler’in ardından Mahmudiye’de de temaslarda, ziyaretlerde bulundu. Esnaf ve tüccarlarla görüşmelerinin ardından Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ı ziyaret eden Tekgöz, belediyenin hizmetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Mahmudiye’de bulunan sıcak suyun seracılık ve sağlık turizminde değerlendirilmesi konusu başta olmak üzere ilçenin ekonomik ve sosyal gelişimine dönük projelerin ele alındığı görüşme, son derece verimli geçti. Belediye Başkanı Gündoğan, ETO Başkan Adaylığı sürecinde Erdoğan Tekgöz’e başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.