ERDOĞAN TEKGÖZ’DEN ÖZİLHAN’A “ESKİŞEHİR’E YATIRIM” DAVETİ

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan’la yemekte bir araya geldi. Yemekte Tekgöz, işadamı Özilhan’ı, Eskişehir’de yatırım yapmaya davet etti.

ERDOĞAN TEKGÖZ’DEN ÖZİLHAN’A  “ESKİŞEHİR’E YATIRIM” DAVETİ
08 Kasım 2017 Çarşamba 12:03

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Eskişehir’de, Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz tarafından ağırlandı. Aynı zamanda Anadolu Grubu şirketlerinden Coca Cola’nın Eskişehir Bölge Bayii Özlem Grup Yönetim Kurulu Başkanı olan Erdoğan Tekgöz konuğuyla akşam yemeğinde bir araya geldi. İki işadamı son derece samimi bir ortamda yenilen akşam yemeğinde kent ve ülke ekonomisi üzerine sohbet etti, değerlendirmelerde bulundu.

Eskişehir Yatırım İçin İdeal Bir Kent

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz görüşmede, ünlü işadamı Tuncay Özilhan’a Eskişehir’in ekonomik yapısı, yatırım, üretim ve istihdam konusundaki artıları hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Eskişehir’in yatırım için en elverişli illerden biri olduğunun altını çizen Tekgöz, “Konumu, coğrafisi, yetişmiş insan gücü itibariyle özellikle sanayi yatırımları için artıları olan bir şehiriz. Bu bakımdan Anadolu Grubu’nun yatırım programına Eskişehir’i almasından memnuniyet duyarız. Bölgemizde yapacağınız her türlü yatırımda Eskişehir olarak gereken desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.