ERDOĞAN TEKGÖZ’DEN EKİBİNE 'TEMPOYU ARTTIRIYORUZ' MESAJI

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ün, çalışma grupları onuruna verdiği yemekte adeta izdiham yaşandı. Coşkulu kalabalığa hitap eden Tekgöz, “Bugüne kadar çok iyi bir süreç yönettik, şimdi tempoyu biraz daha arttırmanın, nisan ayına kadar tüm üyelere ulaşmanın zamanı” dedi.

ERDOĞAN TEKGÖZ’DEN EKİBİNE  'TEMPOYU ARTTIRIYORUZ' MESAJI
14 Ocak 2018 Pazar 12:12

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, “Değişim Seninle Başlar” ekibini, Divan Otel’deki akşam yemeğinde ağırladı. Otel salonunun tamamen dolduğu yemekte Başkan Tekgöz, tüm konukları kapıda karşıladı, tek tek ilgilendi. Salonda yankılanan Eskişehir Marşı’na, ellerinde Türk Bayrakları ve “Değişim Seninle Başlar” flamalarıyla eşlik eden çalışma grupları, büyük coşku yaşarken, Başkan Tekgöz’ün konuşması heyecanı bir kat daha arttırdı. Adaylık yarışına girdiği andan itibaren kendisine omuz ve güç veren, güvenen, destek olan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Tekgöz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Rehavete Kapılmadan Çok Çalıştık

“Hepimiz, geçtiğimiz eylül ayından bu yana Ticaret Odası seçimleri için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Ekim ayında yapılması gerekirken, ertelenen bu seçimler, şehrimiz ticaretinin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Ertelemeyi krize değil fırsata dönüştüren ‘Değişim Seninle Başlar Ekibi’ rehavete kapılmadan, ‘nasılsa daha çok var’ demeden çalışmalarını aralıksız sürdürdü, sürdürmeye devam edecek. Ekip olarak bugüne kadar binlerce işletmeye uğradık, 10 bine yakın üyemize ulaştık. Şunu açık yüreklilik ve gururla söylemek isterim ki, gittiğimiz her noktada büyük bir ilgi, saygı, sevgi ve destek mesajlarıyla karşılaştık. Uğradığımız her kapıdan daha büyük çalışma azmi ve şevkiyle çıktık…”

Nisan Ayındaki Galibiyetin Fitilini Ateşleyelim

Sık sık alkışlarla kesilen konuşmasına, seçimlere üç aydan daha kısa bir süre kaldığını, sayılı günlerin çabuk geçtiğini anımsatarak devam eden Tekgöz, “Bugüne kadar dişimizi tırnağımıza takarak çok çalıştık, büyük emek verdik. Şimdi ise bütün bu emekleri, gayretleri bir tık daha yukarı taşımanın, yani daha çok çalışmanın, koşturmanın, daha fazla üyeye ulaşmanın zamanı. Benim tüm komite üyelerimizden, çalışma arkadaşlarımdan yegâne ricam, temponuzu olabildiğince arttırmanızdır. Önümüzdeki bu üç ay içinde siz değerli ekip arkadaşlarımın, sorumlu oldukları sektörlerde tek bir kişi kalmayacak şekilde tüm üyelerimize ulaşmaları, tanışmaları, bizleri ve projelerimizi anlatmaları, nisan ayındaki galibiyetin fitilini ateşleyecektir” dedi.

Ulaştığımız Her Üyeye Kendimizi İyi Anlatmalıyız

Değişim Seninle Başlar Ekibi olarak bugüne kadar çok iyi bir kampanya yüürttüklerinin altını da çizen Erdoğan Tekgöz, “Bu seçim kampanyasının bir seçim zaferiyle taçlanması için en büyük görev ve sorumluluk da işte bu salonda bulunan siz değerli çalışma arkadaşlarıma düşüyor. Ben bütün çalışma arkadaşlarımın bu görev ve sorumluluk bilinciyle hareket edeceğine yürekten inanıyor, Allah yardımcınız olsun, Allah utandırmasın diyorum. Bundan sonraki süreçte de ulaştığınız her bir üyemize projelerimizi, hedeflerimizi, önceliklerimizi en iyi şekilde anlatacağınızdan şüphem yok. Biz bu yola Ticaret Odası’nı daha iyi yönetme iddiasıyla çıktık, kent esnafının, tüccarının iş yapabilecek düzeye gelmesini amaçladık” diye konuştu.

Vali Çalışıcı: Fuar Projesini Reddetmiştim

Değişim Seninle Başlar Ekibi’nin akşam yemeğine katılan misafirler arasında Eskişehir eski Valisi Kadir Çalışıcı da vardı. Davet üzerine kürsüye gelen Çalışıcı, esnaf ve tüccarların Türk ekonomisi için önemine işaret etti, ekonomiye yön veren odaların ehil insanlara bırakılmasının şart olduğunu vurguladı. ETO’nun fuar projesinin, valilik yaptığı dönemde kendisi tarafından işlevsiz olacağını düşündüğü için reddedildiğini açıklayan Çalışıcı, Eskişehir’in bir teknoloji üniversitesine daha çok ihtiyacı olduğunun altını çizdi. ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ü uzun yıllardır tanıdığını da ifade eden Kadir Çalışıcı, “Kendisi iyi bir ticaret adamı, proje insanı ve kim olursa olsun tüm insanlara aynı ölçüde yakınlık gösteren tam bir gönül adamıdır. Talip olduğu göreve gelmesi halinde layıkıyla üstesinden geleceğine yürekten inanıyorum” dedi. Değişim Seninle Başlar Ekibi’nin çalışma yemeğinde söz alan bazı işadamları da Tekgöz’e inanıp güvenerek onunla yol aldıklarını söyledi. Etkinlik, canlı müzik eşliğinde yenen akşam yemeği, oda seçimlerinin kritiği ve sohbetle devam etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.