ERDOĞAN TEKGÖZ TEMASLARINA DEVAM EDİYOR

EskişehirTicaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ün, Konya Kurtuşağı ve Çevre Köyleri Derneği ziyaret etti.

ERDOĞAN TEKGÖZ TEMASLARINA DEVAM EDİYOR
28 Eylül 2017 Perşembe 11:17

Yöre derneklerini diğer sivil toplum kuruluşlarından ayırmayan Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, bulduğu her fırsatta hemşehri derneklerini ziyaret ediyor.

Başkan Adayı Tekgöz bu kez de Eskişehir’de yaşayan Konya Yunaklılar’ın üyesi olduğu Konya Kurtuşağı ve Çevre Köyleri Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Hüseyin Acar ve yönetiminin yanı sıra 200 civarındaki üyenin katıldığı ziyaret, son derece samimi bir ortamda gerçekleşti. Gördüğü ilgi karşısında büyük mutluluk yaşayan Tekgöz, tüm katılımcılara teşekkür etti, yeni dönemde ETO’da yaşama geçirecekleri projeleri anlattı. Değişim ve gelişime duyulan ihtiyaçtan yola çıktıklarını ifade eden Erdoğan Tekgöz, “Bizlere yol arkadaşlığı yapmanızdan, değerli görüş ve önerilerinizle çalışmalarımıza katkıda bulunmanızdan onur duyarız” dedi.

“ETO’da Muhatap Bulamıyoruz”

Toplantıya katılan vatandaşlardan esnaf olanlar ise sorunlarını dile getirdi. Eskişehir Ticaret Odası’nda sıkıntılarının çözümü yönünde  kendilerine muhatap bulamadıklarını söyleyen vatandaşlar, “Bizler aidatlarımızı zamanında ve tam ödesek de bizler hizmet göremiyoruz” şeklinde konuştu. Kendisinin ve ekibinin üzerinde hassasiyetle durdukları konuların başında, üyelerle güçlü diyalog geldiğini vurgulayan Erdoğan Tekgöz de, “Hazırladığımız projelerin odağında da bu konu var. Üyelerine dokunamayan, onları kucaklamayan, sorunlarına ve çözümüne hakim olamayan bir yönetim anlayışını kabul etmiyoruz. Bizim dönemimizde her birinizin odada temsilcisi, direkt muhatap olacağı insanlar bulunacak. Yöneticilerimiz, komitelerimiz, meclis üyelerimiz istediğiniz zaman ulaşacağınız insanlar olacak” dedi. Tekgöz’ün konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.