ERDOĞAN TEKGÖZ, STK TEMASLARINI YOĞUNLAŞTIRDI

Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Es Vanlılar Derneği ile Hacı Bektaş Veli Vakfı-Derneği ve köy dernekleri temsilcileriyle buluşan Tekgöz, neden aday olduğunu ve projelerini anlattı.

ERDOĞAN TEKGÖZ, STK TEMASLARINI YOĞUNLAŞTIRDI
26 Eylül 2017 Salı 11:34

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Van-Es Derneği’nin Nihat Baş başkanlığındaki yönetim kurulu ve üyeleriyle dernek merkezinde bir görüşme yaptı. Başkan Adayı Tekgöz’ün ziyaretine katılım yüksek olurken, Eskişehir’de ticaret yapan Vanlı esnaflar, faaliyet alanlarıyla ilgili sorunlarını aktardı, ETO’nun bunlara seyirci kaldığını ifade etti. Erdoğan Tekgöz ise üyelerini kucaklayamayan yapıların kurumsal işlevini yitirmiş olduğunun altını çizdi. Tekgöz, “Yönetim kademesindeki insanlar, tabandaki sıkıntıları görmezden gelir, sonuç odaklı çözüm de üretemez ise bugün yaşadıkları sıkıntıyı yaşarlar. Tüm sektörlerde sorunlar var. Bunlarla ilgili kim ne yaptı, kime ne çözüm üretildi? Biz haftalardır sahadayız.  Daha bunlara olumlu yanıt aldığını söyleyen bir ticaret erbabıyla karşılaşmadık” dedi.

Üyeler Her Koşulda Bize Ulaşabilecekler

Kendisinin ekibiyle birlikte Eskişehir’e, kent ticaret erbabına hizmet etmek hedefiyle yola çıktığını, bu hedef doğrultusunda projeler hazırladıklarını bildiren Tekgöz, “Öncelikle tüm ticaret erbabımızı kucaklayacak komitelerimiz olacak. ETO’nun tüm üyeleri her ne sıkıntısı, talebi varsa bu komitelere iletecek. Yılda en az iki kez cadde cadde, bölgesel toplantılar yapılacak. ETO bünyesinde geliştireceğimiz üye temsilcisi ile her üyenin direkt muhatap olacağı yetkili kişiler olacak. Yani üyenin her şekilde bize ulaşmasının kapıları sonuna kadar açılacak. Birkaç gündür caddeleri geziyoruz. Bırakın ETO yönetiminden, komitelerden bile 4 yıldır caddelere gidip de ‘senin ne derdin var’ diyen bir kişi olmamış, üyeler komitelerle temasa geçememiş. İşte bu çalışmalarımız ile üyelerimiz her koşulda bizimle temas kurabilecek” diye konuştu.

Çocuklarımıza Bırakacağımız En Güzel Şey Bunlar

ETO Başkan Erdoğan Tekgöz temasları kapsamında İsmail Kılıç başkanlığındaki Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ile Kamer Ali Durur başkanlığındaki Hacı Bektaşi Veli Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni de ziyaret etti. Vakıf ve dernek üyelerinin, köy dernekleri temsilcilerinin kalabalık bir şekilde katıldığı ziyaretlerde Başkan Adayı Tekgöz, konuşmasına Muharrem ayının hayırlar getirmesini dileyerek başladı. Eskişehir’in geleceği, kent ticaretinin gelişmesi, şehre iz bırakmak için başlattıkları değişim mücadelesinin başarıyla sonuçlanması için destek beklediklerini ifade eden Tekgöz, “Çocuklarımıza, torunlarımıza bırakacağımız en güzel şey bunlar olacak” dedi. Tabandan geldiğini, geçmişinin yoklukla ve büyük bir mücadeleyle geçtiğini, bugünlere işte bu mücadeleyle geldiğini anımsatan Tekgöz, “Eskişehir’in her köşesinde bir hatıram, bir öyküm var. 50 sene kendi şirketlerim için çalıştım, şimdi sizler için, Eskişehirli esnaflar, tüccarlar, işadamları için çalışmak istiyorum” dedi. Dernek ve vakıf üyelerinin sorularını da yanıtlayan Tekgöz, projelerinden tam not aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.