ERDOĞAN TEKGÖZ SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Yenidoğan Sanayi Çarşısı esnafıyla buluştu, “Sadece seçim almak için değil seçimden sonraki süreç için de çalışıyoruz” dedi. Çarşı esnafı da, “Seçimde sandıklardan değişim çıksın istiyoruz” mesajı verdi.

ERDOĞAN TEKGÖZ SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU
04 Kasım 2017 Cumartesi 11:38

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ve “Değişim Seninle Başlar” ekibi seçim gezilerine Yenidoğan Mahallesi Sanayi Çarşısı’nda devam etti. Tekgöz’e ziyaretlerde çalışma grubunda yer alan Sanayi Çarşısı’nın sevilen esnaflarından Ümit Alan, Abdülkadir Aldırmaz, İsa Manas ve İsmail Demir eşlik etti. Soğuk ve yağmurlu havaya aldırış etmeden ziyaretlerini sürdüren Tekgöz ve ekibi, Sanayi Çarşısı’nda tam 40 ayrı noktaya ulaştı. Gezi boyunca onlarca esnafla kucaklaşan Erdoğan Tekgöz, zaman zaman da atölyelerde yanan soba başında ETO üyeleriyle sohbet etti.

Sandıktan Değişim Çıksın İstiyoruz

Soba başı sohbetlerinde kendisini, çalışmalarını, projelerini, ETO’nun geleceğine dair planlarını anlatan Erdoğan Tekgöz, sadece seçim almak için değil seçimden sonraki süreç için de üyelerimizin hep yanında olacak ve sorunlarına hızla çözüm bulacak bir yönetim modeli için çalıştıklarını vurguladı. Ziyaretlerde ETO Başkan Adayı Tekgöz’e sorunlarını da aktaran üyeler, çeşitli konularda Ticaret Odası’ndan yardım istediklerini ancak karşılık göremediklerini söyledi. ETO Yönetimi’nden, esnafın yanında yer almasını beklediklerini kaydeden işletme sahipleri, “Fakat bugüne kadar bunu göremedik. Şimdi odada yeni bir dönem başlayacak. Seçimde sandıktan değişim çıksın istiyoruz. ETO Başkanlığı’na seçilmeniz halinde yanımızda alacağınıza, meselelerimizi çözüme kavuşturacağınıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Sizlere mahcup olmamak için çok çalışacağız

Sanayi Çarşısı esnafına; kendisi ve çalışma grubunda yer alan ekip arkadaşlarına yönelik övgü dolu sözleri için teşekkür eden Erdoğan Tekgöz de, “Güveniniz ve desteğiniz bizim için çok kıymetli. Sizlere mahcup olmamak için var gücümüzle çalışacak, verdiğimiz sözleri tutacağız. Haftalardır Eskişehir’i karış karış geziyoruz. Görüyoruz ki üyelerimiz dertli, sıkıntılı, yalnız, kaderine terk edilmiş. Ve biliyoruz ki yapılacak çok iş, dokunulması gereken sayısız insanımız var. Allah izin verirse göreve başlar başlamaz sorunların çözümünde çok hızlı yol alacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.