ERDOĞAN TEKGÖZ, SANAYİ ESNAFINA PROJELERİNİ ANLATTI

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Sanayi Çarşısı’ndaki ikinci turunda projelerini anlattı. Tekgöz’ün, kendilerini yakından ilgilendiren projelerine son derece hâkim olan Sanayi Çarşısı esnafı, bu projelerde yer almak istediklerini bildirdi.

ERDOĞAN TEKGÖZ, SANAYİ ESNAFINA PROJELERİNİ ANLATTI
07 Kasım 2017 Salı 12:00

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Yenimahalle Sanayi Çarşısı ziyaretine kaldığı yerden devam etti, uğradığı işletmelerde üyelerle buluşarak sohbet etti.

Sanayi Çarşısı’nın bir başka yere taşınması konusunun netleşmemesinin rahatsızlığını ifade eden esnaflar Tekgöz’e, “Şu anda bölgeye doğalgaz verilmiyor, sobalarla ısınmaya çalışıyoruz” dedi. Sorunlarına, ETO Yönetimi’nin sessiz kalmasına da tepki gösteren esnaflar, “Bugüne kadar bir kez bile mevcut yönetimi burada görmedik. Derdimizi anlatmak, yardım istemek, fikrimizi iletmek için gittiğimiz Ticaret Odası’nda ne bir muhatap, ne de derdimize çare bulabildik” şeklinde konuştular.

“Projeleriniz Bu Havuzda Hayat Bulacak”

Uğradığı işletmelerde projelere hakim birçok ETO Üyesi ile karşılaşan Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, “Aramızda böyle üyelerimizin bulunmasının mutluluğunu ancak onlara yeterince ilgi gösterilmemesini üzüntüsünü yaşıyoruz. Ama biz daha yola çıkarken, bu iş fikirlerinin değerlendirilmesi noktasında proje hazırladık. Örneğin düzenli yapacağımız çarşı toplantılarında üyelerimizin mesleki, sektörel şikâyet ve sorunlarını tespit edip çözüme kavuştururken, oluşturacağımız ETO Proje Havuzu'nda üyelerimizden, vatandaşlarımızdan gelen iş fikirlerini, projeleri toplayacak ve bunları yaşama geçirmeye özen göstereceğiz. Bugün bize iletilen iş fikirleri ve projelerin sahiplerinin de proje geliştirme çalışmalarımızda yer almasından mutluluk duyacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.