ERDOĞAN TEKGÖZ, ODA BAŞKANLARIYLA GÖRÜŞTÜ

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda Başkan Ekrem Birsen ve Oda Başkanlarıyla bir araya geldi. Esnafın sorunları ve beklentilerinin masaya yatırıldığı görüşme, son derece verimli geçti.

ERDOĞAN TEKGÖZ, ODA BAŞKANLARIYLA GÖRÜŞTÜ
24 Ekim 2017 Salı 12:23

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ve Değişim Seninle Başlar Ekibi’nde yer alan Ömer Osman Şahin, Ali Engiz, Sedat Erentok, Cem Ekin, Bilal Demircioğlu, Celaleddin Tortop, Alper Ünverdi, Sevda Avşar ve İsa Manas ile birlikte seçim gezilerini sürdürüyor. Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen’in ev sahipliğinde, birlik merkezinde gerçekleşen görüşmeye Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, Eskişehir Pastacılar Fırıncılar Kuruyemişçiler Odası Başkanı Akif Topuz, Eskişehir Servisçiler Odası Başkanı Taşkın Tırpan, Eskişehir Kuyumcular Odası Başkanı Ercan Arıyürek ve İnönü Esnaf Odası başkanı Mustafa Tuncer katıldı. ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ü kusursuz bir şekilde karşılayan ve ağırlayan başkanlar, konuşmasını da ilgiyle dinlediler.

Güzel Bir Ekip Kurduk

Yola çıkış mantıklarının ‘hizmet’ olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, şöyle devam etti: “Hizmet, herkes için nasıl daha iyi yapılabilir? Sizler de çok iyi biliyorsunuz. Aşağı yukarı 50 yıldır ticaretin içindeyim, üyelerinizin çok büyük bir kısmı ile birlikte çalışıyoruz. 10-15 sektörde hizmet veriyoruz, iş yapıyoruz. Hepsini iyi tanıyorum. İnşallah şimdi de Ticaret Odası’nda hizmet etme fırsatı yakalarız. Güzel de bir ekip kurduk. Bize sadece seçim aldıracak değil de seçimden sonra da hizmet yapabilecek, o vizyona sahip, temsil yeteneği olan arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık.

Komiteler Lafta Komite Kalmış

Konuşmasında ETO, ESO, Borsa, STK’lar ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin çok yakın temas içinde olması gerektiğini de söyleyen Başkan Adayı Tekgöz, “Çünkü hedef kitlelerimiz aynı. Sorunları aynı. Dolayısıyla çözümü bulacak olan bu kurumlar ve bunların işbirliği. Gezdiğimiz yerlerde görüyoruz. Yanlış anlaşılmasın, kimseyi kötüleme derdinde değiliz ama ETO’daki komitelerimiz lafta komite kalmış. İcraat diye bir şey yok. Hiç bir komite gidip de altındaki üyelerin derdini dinlememiş, ‘senin ne sorunun var,  gel meclisteki arkadaşlara iletelim’ dememiş, çözüm üretmemiş.  Hemen her ziyaretimizde üyeler bize serzenişte bulunuyor, ‘4 senedir bizi ziyaret eden yoktu. Allah razı olsun, siz aday oldunuz da gelmeye başladılar’ diyorlar. Bu böyle mi olmalıydı?” şeklinde konuştu.

“Kimseyle Kötü Olmayayım” Mantığı Doğru Değil

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen’in esnafın sorunlarına ve yaşadığı sıkıntılara ilişkin değerlendirmelere ise Erdoğan Tekgöz şöyle karşılık verdi: “ETO’nun bugünkü mantığı, ‘ben hiçbir şeye karışmayayım, kimseyle kötü olmayayım.’ mantığı doğru değil. Çözüm bekleyen her konuda üyenin menfaati için , üyenin yanında olup elini taşın altına koymayı, esnafın derdiyle dertlenmeyi, çözümü noktasında da tüm kanalları kullanmayı bileceksin.” Başkanların başarı dilek ve temennilerini dile getirdiği görüşmenin sonunda Erdoğan Tekgöz, “İnşallah seçildikten sonra da otururuz sorunlara birlikte çözüm buluruz” dedi, yakın ilgi ve alakaları nedeniyle teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.