ERDOĞAN TEKGÖZ GENÇ İŞADAMLARI İLE BULUŞTU

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Ticaret Odası’nın genç üyeleriyle, ESGİAD’da buluştu. Tekgöz genç işadamlarının yeni yıllarını kutladı, “2018 yılı şehrimiz ticaretinde değişimin başlangıcı olacak. Girişimciler ve yatırımcılar en büyük desteği bizim dönemimizde görecek” dedi.

ERDOĞAN TEKGÖZ GENÇ İŞADAMLARI İLE BULUŞTU
30 Aralık 2017 Cumartesi 09:09

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, seçim ziyaretleri kapsamında, çok değerli bulduğu genç işadamlarını da unutmadı ve Ulaş Entok başkanlığındaki ESGİAD üyelerini ziyaret etti. Üyelerinin yoğun katılım gösterdiği görüşmede, ESGİAD Başkanı Ulaş Entok, Ticaret Odası’nın ağırlığı yüksek bir kurum olduğunu söyledi, seçimin sonucunun hem oda, hem de kent için hayırlı olmasını diledi. ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz de büyük çoğunluğunu yakından tanıdığı ESGİAD üyelerinin fikirlerini, bakış açılarını, çalışmalarını ve vizyonlarını takdir ettiğini vurguladı. Güzel bir yolda ilerleyen genç işadamlarına abilik yapacak kuruluşlar olması gerektiğini kaydeden Tekgöz, “Ticaret Odası da bunlardan biri. ETO’nun ESGİAD gibi tüm STK’larla da çok yakın temasta olması, fikirlerini dinlemesi, birlikte proje üretmesi gerekiyor” dedi.

ETO’nun Parası Ölü Yatırımlarla Çarçur Edilmeyecek

ETO’nun, 17 bine yaklaşan üye sayısıyla çok büyük bir güç olduğunu, şehrin ticaretine yön veren yarı kamu kuruluşu statüsünde bulunduğunu anımsatan Erdoğan Tekgöz, “Ama maalesef hakkıyla yönetilemiyor. Böyle düşündüğüm için aday oldum. Bizim dönemimizde odada gerçek bir değişim başlayacak. Çağa, teknolojiye uygun yapılanmalar, projeler, üyelerin tamamını kucaklayan bir yönetim anlayışı, üyemiz olsun olmasın herkesin düşüncesine, görüşüne, projesine önem veren bir oda göreceksiniz. Girişimciler ve yatırımcılar en büyük desteği bizim dönemimizde alacaklar. Üyelerimizin çoğunun zor koşullarda ödediği her bir kuruş en doğru şekilde değerlendirilecek, o paralar yine üyelerimize destekte kullanılacak, ölü yatırımlarla çarçur edilmeyecek” diye konuştu.

Gelecek Gelirlerin İpotek Altına Alınması Ne Kadar Doğru

Genç işadamlarını ziyaretinde fuar alanıyla ilgili alınan kararın sağlıklı olmadığını bir kez daha yineleyen Tekgöz, “Er ya da geç bu projenin hata olduğu anlaşılacak ama kayıp da büyük olacak. Kaldı ki fuar yapmak Ticaret Odası’nın değil, Sanayi Odası’nın işi. Bizden 3-4 kat fazla parası olan, fuar yapmak için yeri olan Sanayi Odası böyle bir girişimde bulunmazken, Ticaret Odası’nın bu işe kalkışmasını anlamak mümkün değil. Ticaret Odası, Ticaret Odası gibi yönetilmeli, Sanayi Odası gibi değil” dedi. Bazı ESGİAD üyeleri fuar alanı yerine üniversite yapılmasının daha doğru olacağını ifade ederken, bir başka üye de “Ticaret Odamızın 370 milyon lira parası olsaydı, 70 milyon liranın fuara yatırılması çok dert edilmezdi. Ancak yıllardır biriktirilen paranın tamamının harcanarak, üstelik belki de kalan kısmının borçlanılarak böyle bir yatırımın yapılması, gelecek gelirlerin de ipotek altına alınması anlamına geliyor. Bu kabul edilemez” şeklindeki konuştu. Son derece verimli geçen ziyaretin sonunda genç işadamlarının yeni yıllarını kutlayan Erdoğan Tekgöz, “Yeni yılın şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini, değişimin yaşandığı bir yıl olmasını diliyor, genç işadamlarımızın nezdinde tüm hemşerilerimizin 2018 yılını kutluyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.