ERDOĞAN TEKGÖZ ALZHEİMER BAKIMEVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, seçim kampanyasından bulduğu her fırsatı sosyal faaliyetlerle değerlendiriyor. Tekgöz bu kapsamda alzheimer hastası vatandaşları da unutmadı ve onlarla duygu yüklü bir buluşma gerçekleştirdi.

ERDOĞAN TEKGÖZ ALZHEİMER BAKIMEVİ’Nİ ZİYARET ETTİ
10 Ekim 2017 Salı 11:06

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, hayli yoğun geçen seçim çalışmalarına, zaman zaman küçük molalar veriyor.

Bu molalarda boş durmayan Tekgöz, sosyal faaliyetlere katılıyor, özellikle dezavantajlı kesimlerle buluşuyor. Erdoğan Tekgöz’ün ziyaret ettiği kişiler arasında alzheimer hastası vatandaşlarımız da vardı. Eskişehir Alzheimer Derneği’ne giden Tekgöz ve ekibi, burada hem kurum yetkilileri ve çalışanları, hem de alzheimer hastalarıyla buluştu.

Derneğe bağlı huzurevi ve yaşlı bakım merkezinde sorumlu müdürü Hasibe Merve Başda, dernek yönetim kurulu üyesi Bilge Cemile Koylu, dernek kurucu üyesi Zuhal Eryılmaz ve dernek üyesi Alif Fuat Dedebağı tarafından karşılanan Tekgöz, kurumun ihtiyaçları ve hastaların genel durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyarette, bakımevindeki tüm alzheimer hastalarıyla tek tek tokalaşan ve kucaklaşan Tekgöz, geçmiş olsun dileklerini iletti. Duygu yüklü anların yaşandığı ziyarette hastaların, Tekgöz ve ekibini görünce yaşadığı heyecan ve mutluluk görülmeye değerdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.