EKONOMİNİN CAN DAMARI ÜRETMEK

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer İnönü’de bulunan Çimento Fabrikasını ziyaret ederek, öğle yemeğinde fabrika işçileriyle buluştu.

EKONOMİNİN CAN DAMARI ÜRETMEK
21 Eylül 2019 Cumartesi 15:23

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer İnönü’de bulunan Çimento Fabrikasını ziyaret ederek, öğle yemeğinde fabrika işçileriyle buluştu. Ekonominin ve sosyal kalkınmanın anahtarının üretim olduğuna vurgu yapan Çakırözer, “Ekonominin can damarı üretmek. Bizler üreterek, ülkemiz ve şehrimizin kalkınmasına katkı sağlayabiliriz” dedi. 

EKONOMİK VE SOSYAL KALKINMANIN ANAHTARI ÜRETİM
CHP’li Çakırözer İnönü Çimento Fabrikası’nı ziyaret etti. Çakırözer ziyaret sonrasın yaptığı açıklamalarda, “Daha fazla üreterek, fabrikalar açarak ekonomiye, kalkınmaya katkı sağlayabiliriz” dedi.Fabrika sahibi Hasan Küpeli ile fabrikayı gezen Çakırözer, öğle yemeğinde işçilerle bir araya geldi. Fabrikanın çalışmalarına ilişkin bilgi alan Çakırözer, işçilerin talep ve sıkıntılarını dinledi. Çakırözer’e CHP İnönü İlçe Başkanı Hüseyin Demirci ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. 

DAHA ÇOK ÜRETMELİ, FARİKALAR AÇMALIYIZ
Dünyanın neresinde olursa olsun fabrikaların üretimiyle hem bulunduğu bölgesindeki hem de şehrindeki binlerce aileye istihdam sağladığına vurgu yapan Çakırözer, “Fabrikalarımız üretimiyle ekonomimizin can damarı oluyor. Fabrikalarımız ekonomik ve sosyal kalkınmanın anahtarı. Bizler daha çok üretip, fabrika açarak ekonomimizi canlandırabiliriz. Ülkemizin ve şehrimizin üretimine ve ekonomisine katkı sağlayan fabrikalarımız hepimiz için çok önemli” dedi. 

FABRİKALARDA ALIN TERİ DÖKEN İŞÇİ KARDEŞLERİMİZE MİNNETTARIZ
Eskişehir’in zenginleşmesine ve refaha kavuşmasına katkıda bulunan sanayici ve iş insanlarına minnettar olduğunu dile getiren Çakırözer, “Üretim, ekonomik ve sosyal kalkınmanın anahtarı konumunda. Ülkemizin zenginleşmesi ve gelişmesi için üreten fabrikalarımıza ihtiyaç var. Bu anlamda Eskişehir’de üretimlerini fabrikalarımızın Türkiye ekonomisine, ihracatına katkıları çok büyük. Şehrimiz ve ülkemizin üretimine büyük katkılar sağlayan fabrikalarımıza ve o fabrikalarda alın teri döken işçi kardeşlerimize minnettarız” diye konuştu.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.