DÜNYA DEVİ ESKİŞEHİR’DE

1984 yılında A. Hüsnü Güreli tarafından kurulan Güreli Yeminli Mali Müşavirlik Ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. Eskişehir Ofisi Mali Muşavir Dündar Ünlü’ye emanet.

DÜNYA DEVİ ESKİŞEHİR’DE
12 Aralık 2017 Salı 17:07

Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri AŞ, Eskişehir’deki faaliyetlerini Mali Müşavir M. Dündar Ünlü kanalı ile yürütecek. Tasigo Otel’de verilen  seminer ve kokteyl ile Baker Tilly Güreli resmen Eskişehir’deki faaliyetlerine başladı. Seminer’de konuşan Dündar Ünlü,” Dünya Markası olan Baker Tilly Güreli Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile Eskişehir’de kurumsal, kaliteli bir hizmet için böyle bir birliktelik kurduk. Bize güven duyduğu için öncelikle Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Güreli’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.


“Buranın en çalışkan mali müşaviri kim?” diye sordum

Ünlü’den sonra konuşan Güreli A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı A. Hüsnü Güreli ise şunları söyledi; “Çok değerli dostum İbrahim Çağlar Bey'i kaybettik. Gerçekten çok muhterem bir insandı. Allah rahmet eylesin diyorum. Burada eski dostları görmekten çok mutlu oldum. Başta Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ı kutluyorum. Yeni başkanlık döneminde başarılar diliyorum. İnşallah bu sezon geçen sene yakalanmayan başarıları sağlar. Eskişehir’de çok değerli bir dostum var, Gürdal Abacı. Bu kadar güzel bir kent olduğunu ancak beş sene önce geldiğimde fark ettim. Ve bizim Güreli A.Ş olarak burada olmamız gerektiğine karar verdim. Ve ben kardeşim Gürdal Abacı’ya “Buranın en çalışkan en iyi mali müşaviri kim?” diye sordum. Dündar Ünlü dediler. Dündar kardeşim ile bir yıl önce tanıştık iyi anlaştık. Ve Dündar kardeşim ile burada hem mali müşavirlik, hem de denetim şirketi konusunda iş ortaklığı yapacağız hayırlı olmasını diliyorum”

BAKER TILLY GÜRELİ A.Ş:

GÜRELİ YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM HİZMETLERİ A.Ş. 1984 yılında yönetici ortağımız A. Hüsnü Güreli tarafından kurulmuş ve kısa sürede müşterilerine geniş bir hizmet portföyü sunarak en büyük yerel yeminli mali müşavirlik firmalarından biri olmuştur.

Bu süreç, uluslararası arenada söz sahibi olan uluslararası danışmanlık firmalarının dikkatini çekmiş ve Türkiye'de güvenebilecekleri bir ortak arayışında GÜRELİ YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM HİZMETLERİ A.Ş. ‘yi ön plana çıkarmıştır.

Bugün dünyanın 137 ülkesindeki 738 ofisi 27.000 çalışanı ve 3,5 milyar dolar cirosu ile BAKER TILLY INTERNATIONAL 2000’li yılların başlarında GÜRELİ YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM HİZMETLERİ A.Ş. ile münhasır ortaklığa adımını atmıştır.

Bu birleşme, BTI'ın da uluslararası konumunu güçlendirmiş, böylece uluslararası yatırımcının inanıp güvendiği, alışkın olduğu kaliteli hizmeti ve servis çeşitliliğini Türkiye merkezli olarak Balkanlar, Orta Doğu ve Türk Cumhuriyetleri'nde de bulabilme imkanını doğurmuştur.


BAKER TILLY GÜRELİ yapmış olduğu kararlı atılımlar ve yabancı ortağı Baker Tilly International (BTI) ağı ile müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına hem yurt içinde, hem de yurt dışında çözümler sunar hale gelmiştir.

Bugün BAKER TILLY GÜRELİ İstanbul, Ankara, Antalya, Trakya, İzmir, Bursa ve Gaziantep ofislerinden 300‘ün üzerinde çalışanı ile 1600'ün üzerinde müşterisine hizmet vermektedir

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.