Daha üretken ve verimli Eskişehir

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Meclis Başkanı Hasan Öztürk ve Borsa Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Zeydan ve ekibi, Kesikbaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.

Daha üretken ve verimli Eskişehir
22 Mayıs 2018 Salı 15:00

ESO’da gerçekleşen görüşmede ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, daha üretken, daha verimli ve dünyaya daha çok açılmış bir Eskişehir için kurumlar arası işbirliği ve iletişimin mutlaka güçlü bir şekilde gerçekleştirilmesi gereğine vurgu yaptı. Kesikbaş, “Sayın Zeydan’a, Sayın Öztürk’e ve Boramızın Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Şehrimizin gelişimine katkı vermek ve ilerlemesini sağlamak için hepimizin üstüne düşen önemli görevler var. Bunları işbirliği ile başaracağız” dedi. 
Ziyarette konuşan ETB Başkanı Ömer Zeydan ise, tarım ve hayvancılık sektörlerinde yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini, üyelerinin ihtiyaç ve beklentilerini göz önüne alarak projeler geliştirdiklerini belirterek, Eskişehir'i ileriye taşıyacak her adıma katkı sağlama  isteklerinin olduğunu dile getirdi. 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.