CEMALETTİN SARAR: TERMİK SANTRAL ESKİŞEHİR’E YAKIŞMAZ

Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek gündeme dair soruları yanıtladı.

CEMALETTİN SARAR: TERMİK SANTRAL ESKİŞEHİR’E YAKIŞMAZ
04 Ocak 2018 Perşembe 15:13

Eskişehir’de Alpu’ya yapılması planlanan termik santral projesi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Sarar, “Termik santral Eskişehir’e yakışmaz. Yani Eskişehirli temiz havayı sever.  Suları sever, dağları sever.  Şehrimize sahip çıkmamız lazım. Şehrimiz bizim. Kim ne derse desin. Ben ortadan konuşuyorum. Bu şehre sahip çıkan ağabeyler lazım. Bir Cemalettin Sarar ile bir ETİ ile bu iş olmaz” diye konuştu.  

ESKİŞEHİR’E YENİ BİR HAVA GELMELİ

Eskişehir Sanayi Odası seçimlerini de değerlendiren Sarar, “Celalettin Kesikbaş.  Eskişehir’e bir hava gelsin kardeşim. Rahmetli Unakıtan benim arkadaşımdı. 66 dönüm yeri bana o verdi. Bana dedi ki ‘Cemalettin gel Sanayi Odası başkanı ol’ dedi. Savaş ile ikimizi Ankara’ya çağırdılar.  Sayın bakan ve odalar birliği başkanımız ikisi beraber anlaşın aranızda biriniz başkan olun, biriniz meclis başkanı olun. Bende ‘Başkan olmak için geldim buraya’ dedim. Bir dönem yapacağım dedim. Sonra seçimlere girdik. Kaybettik.  Savaş 25 seneden beri başkan. Böyle bir başkanlık olmaz. 25 senedir Eskişehir’de ne yaptın kardeşim? Ne çivisi çaktın? Organize’yi büyütebildiği kadar büyüttü. Başka ne yaptı? Yerli otomobil için parasız yer verin. Getirin buraya işte. Maalesef Eskişehir’in sahibi yok. Eskişehir’in bir sahibi var.  Aldı götürdü. Hoca. Yılmaz Hoca ama artık bundan sonra gençler gelsin. İtalyanca, Almanca bilen gençler gelsin. Dünyaya götürsün bizi. Böyle adamlar lazım Eskişehir’e” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.