CEMALETTİN SARAR: İŞİMİZ GÜZEL YANİ

Bazı medya organlarında küçülmeye gidecekleri yönünde iddialarla gündeme gelen Sarar’da Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar konuştu.

CEMALETTİN SARAR: İŞİMİZ GÜZEL YANİ
26 Kasım 2019 Salı 17:38

Çıkan haberlerin ardından BloombergHT televizyonunda 'Piyasa Hattı' programına bağlanan Cemalettin Sarar ise konuya ilişkin şunları söyledi: "Biz fabrika kapatmıyoruz kardeşim. Fabrika kapatmıyoruz, fabrikalar açıyoruz, memlekete, devlete, millete, beşeriyete faydalı olmak için çalışıyoruz. Biz şimdi yüzde 15-20 küçülüyoruz, niye küçülüyoruz? Bunun sebebi şu; emekli işçiler var bizde çalışan, onları çıkartıyoruz, onların yerine daha genç insanlar almak için küçülüyoruz yani. Küçülmek demek ayıp değil. Mağazalarda kiraları pahalı olan yerlerden çıkıyoruz. Mağaza azaltmıyoruz, gayet güzel gidiyoruz. İhracat yapıyoruz, devlete, millete gayet güzel yani. İşimiz güzel yani."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.