Cemalettin Sarar: Devlet üreticiye sahip çıkmalı

Dünya Gazetesi’nden Tülay Taşkın’a açıklamalarda bulunan Sarar Şirketler Grubu Başkanı Cemalettin Sarar, 2020 yılında da büyümeyi sürdüreceklerini belirtirken, Devletin üretici firmalara sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Cemalettin Sarar: Devlet üreticiye sahip çıkmalı
10 Aralık 2019 Salı 10:31

Hem kendi markalarına, hem de dünyanın önde gelen markalarına üretim yaptıklarını belirten Sarar, “Şirket olarak uluslararası kural ve standartlara uygun üretimi sürdürmeye ve çalışan haklarına saygılı olmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar sektörümüze ve ülke ekonomisine sağladığımız katkıyı, 2020 yılında da yeni yatırımlarımıza devam ederek büyümeyi sürdüreceğiz” dedi.

İHRACATÇIYA ENERJİ İNDİRİMİ YAPILMALI

Devletin üretim yapan ihracatçı firmaları desteklemesi gerektiğinin altını çizen Cemalettin Sarar, “Elektrik ve doğalgaza gelen zamlar ile işçilik maliyetlerinin yüksekliği üretici firmaların maliyetlerini önemli ölçüde artırıyor. Devlet, üretici firmalara sahip çıkarak, üretimde kullanılan doğalgaz ve enerjide indirim sağlamalı, asgari ücretten vergi almamalıdır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.